dimarts, 25 d’octubre del 2016

SALÓ DEL MANGA 2016

En pocs dies comença el nou Saló del Manga. Aquest any tornaré a ser-hi com a component de M'anima l'anime junt amb el meu company Carles Lladó.
Com ja he explicat a les xarxes, aquest any tenim moltes novetats ja que amb nosaltres hi seran 4 dibuixants que formen el grup Wpbc i  que també mostraran els seus productes únics i imprescindibles pels amants del manga i de l'anime! (DAC, Marc Godoy i XauyChu). Aquest any, l'estrella de l'stand seran sobretot tres sèries: One Piece, Bola de Drac i Slam Dunk. Però de fet tenim un munt de sorpreses! Algunes, pels amants de One Piece, força espectaculars.  Com sempre tots els productes podran ser signats per en Carles i un servidor. També podreu obtenir una gravació personalitzada a través del vostre mòbil de qualsevol dels personatges animes doblats.
A més, continuarem fent els clàssics sortejos (un parell al dia). I el guanyador tindrà la possibilitat de què li facin una caricatura pròpia al mateix moment disfressat del personatge d'anime que desitgi.
No hi podeu faltar! Tenim moltes ganes de tornar a veure-us i parlar una estona!
Recordeu, hi serem a l'stand 139 de M'anima l'anime, ben a prop del bar i la sortida d'emergència.