dilluns, 20 de febrer del 2012

One Piece

Molts sou els que em pregunteu si doblarem més One Piece. Encara no puc dir gaire cosa, però ben aviat hi haurà novetats!

6 comentaris:

  1. Ostres, que bé!!! I se sap si tardaran gaire a saber-se, aquestes novetats? I això de novetats, al ser en plural, significa que en seran més d'una?

    Moltíssimes gràcies per fer-nos gaudir d'aquesta sèrie en el nostre idioma, i amb un doblatge a l'alçada de la sèrie!

    ResponElimina
  2. Gràcies per la informació Marc, esperarem amb ganes aquestes novetats!

    ResponElimina
  3. Ets la veu d'en Zoro? WOW QUINA EMOCIO!!!!!!!!!! M'encantaria trobar-me amb tu, la veu d'en Ruffy i també la d'en Shanks!!! M'encanta en Zoro sempre quant es desperta diu: -Ja és de dia? Qui vol brega?- JAJAJJAJA M'encanta!!!!!!!!!!! Podries fer un video i dedicar-lo a tots els que seguim el teu blog? M'agradaria que diguesis amb la veu d'en Zoro: -Kamiko, tu ja ets de la nostre tripulació ¿no?- Es que em faria molta ilusió. Kamiko no es el meu nom pero si visques al món de ONE PIECE em posaria aquest nom!

    ResponElimina
  4. saps perque el super 3 no continua amb l'episodi 406? o es que no els heu doblat als nous episodis? es que segons se l'ace mor, i m'aggradaria que doblessiu els episodis fins que acabi la serie!

    ResponElimina
  5. Si us plau us demano a veure si podeu doblar més que hi ha molta gent que conec de girona que els hi faria molta il·lusió poder veure'ls!! I estic segur que de molts altres llocs hi ha gent esperant aquest moment així que perquè no?? vinga va animeu-vos!

    ResponElimina