diumenge, 28 d’abril del 2013

FINS ON HEM DOBLAT DE ONE PIECE

Perquè tothom ho tingui clar:

Només hem doblat fins al final d'Impel Down, Marineford ni ho hem "ensumat"


48 comentaris:

  1. Realment, una llàstima... Seria bo que Televisió de Catalunya es replantegés la compra i el doblatge de més capítols. Darrerament, els aficionats al manga ens sentim de "segona fila". A veure si això canvia aviat... Moltes gràcies per la informació!!!

    ResponElimina
  2. Crec que ja casi no tenim fila...
    Hem passat de l'edat daurada a la edat fatal, però a veure si aquests nous capitols fan que TVC compri al menys la saga MF.

    ResponElimina
  3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  5. Si la veritat es una llastima, tan de bo TVC compri mes sagas, one piece es una gran serie, es una de les meves preferides darrera de Bola de Drac.
    Per cert Marc, ja he llegit el llibre m'ha agradat molt i a l'hora m'hu he passat molt be, he desfruitat molt amb el llibre i he pogut aprendre con es la feina d'un actor de doblatge.

    ResponElimina
  6. Marineford es brutal!, espero que pronto tengáis la oportunidad de doblarla Marc.

    Aun así, Japón "más o menos" va solo unas 3 sagas más adelantado, tampoco es tanto si nos ponemos a pensarlo.

    Un Saludo!

    ResponElimina
  7. No sabeu la gent que mira one piece en catala, si dublesiu fins a marineford, crec que serieu dels unics en Europa (crec)

    ResponElimina
  8. No només a Europa, a tot arreu.
    De moment el que va més avançat després del Japó és França i després ja ve Catalunya.

    Per cert els del taller hem de rebre encara un mail de confirmació...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Com et dius de nom? Confirmats ho estan, només falta un email recordatori on se us dirà el grup on sou i qui en formeu part. Si em dius el nom o m'envies un email a doblatgeanime@gmail.com t'ho miro.
      Salut!

      Elimina
    2. Ja vaig rebre un mail però com que falten 2 dies i encara no rebia aquest últim doncs m'estranyava, però només era això. Suposu que aviat el rebrem. Jo soc l'Alex i el cognom el pots deduir d'aquí mateix, per si de cas. xD

      Elimina
  9. Molt bon dia!
    Marc, tinc una pregunta, el proper dissabte i el proper diumenge s'emetran els episodis especials de la pel·lícula One Piece Strong World, només s'emetran els episodis o podriem tenir l'honor (encara que ho dubti) de veure la pel·lícula? Penso que si no s'emet la pel·licula poca feina fan aquests episodis aqui al mig que no segeuixen la història i et deixen a la meitat d'una nova.
    Moltes gràcies!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquests episodis son part de la serie així que es tenen que emetre com es faran en un futur (o això espero) els capítols de la pel·lícula Z, però Arait Multimedia (qui te la llicencia de OP en Espanya) no té cap pel·lícula de OP llicenciada per lo que es impossible doblar cap.

      Elimina
  10. Sento dir-lo però França ja fa temps que va passar de Marineford, estan en l'illa Gyojin i doblant la pel·lícula Z
    Així que no seríem ni els primers d'Europa ni els del món.

    ResponElimina
    Respostes
    1. A i no anem per darrere de França, Itàlia ja ens va passar fa temps i es van aturar al 458, per lo que encara seguiran per davant quan acabin els nous episodis ja que ens aturem al 456.

      Elimina
  11. Impel Down sense Marineforce no mola molt :/

    ResponElimina
  12. Perdona si escric aquest comentari en aquest apartat pero he llegiit que en Japón pensen continuar la serie de bola de drac z kai en la saga del bu,si es veritat,en catala el penseu doblar?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Depèn de si es compren els drets per a Catalunya. I jo no ho sé, ara per ara.

      Elimina
  13. I com és que no s'ha doblat l'opening? Amb el que m'agradava aprendre-me'ls... :(

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ho has de preguntar als responsables de Tv3. Nosaltres, els actors, o jo, com a director, no ho decidim.

      Elimina
  14. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  15. Tens alguna informació, encara que sigui merament remota, de si els responsables de OP tenen una mínima intenció de seguir doblant més episodis quan acabi Impel Down ? Potser algun comentari, potser s'ho plantejen, o alguna cosa per l'estil ? Crec que parlo en nom de molta gent quan dic que n'estariem molt agraits. O si en un futur hi ha notícies que en puguem saber alguna cosa.
    I felicitats per la teva feina, sobretot a OP i Bola de Drac que són les úniques que veig, fas un treball increíble !

    ResponElimina
  16. Holaa Marc! som unes fans teves i voliem dir-te que ens agrada molt la teva veu i que ens agradaria sentir-te parlar en viu i en directe. Ens agradaria que vingessiu tu i els altres al saló del manga, A veure si podeu venir. Gràcies :D
    Les teves fans Gemma, Mar i Ari

    ResponElimina
  17. I una altre pregunta,perque no heu canviat l'ending que continuen fent desde Enies Loby?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Els actors de doblatge no tenen res a veure amb aquests assumptes. Això ho has de preguntar a tv3 però de fet es que no hi ha més endings, aquest és l'ultim i per tant no es pot canviar, com a molt es pot treure, que és el que haurien de fer.

      Elimina
    2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

      Elimina
  18. I què? Jo estic dient com són les coses i la realitat és aquesta, no s'adequa al moment de la sèrie. Aquest ending es va deixar d'emetre al Japó a partir del 283 i llavors van fer openings més llargs. Sembla que tv3 no se n'ha adonat encara...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Preferiries que treiessin els endings i donessin dos openings ? Trobo que és filar massa prim, això de l'ending, si no el vols veure, apagues la tele. Crec que el que ens interessa a tots és saber si en doblaran més, o si corre algun rumor. I siusplau, si has de contestar, no facis un nou comentari, clica a Respon ;)

      Elimina
    2. Gracies pel consell, només un apunt; soc informàtic...
      Per cert, torna a llegir el meu comentari, en cap moment he dit que hagin de posar 2 openings. Crec que ho he explicat de forma clara i entenedora, així doncs no hi ha res més a discutir.

      Elimina
  19. L'ending no es canvia perquè no ni ha més.
    Podriem fer un recull de signatures o alguna cosa per tal de fer arribar a TV3 l'interés per One Piece i a veure si aconseguim "retallar" el temps d'espera de la següent saga, que no es tardin dos anys com aquesta...

    ResponElimina
    Respostes
    1. No crec que necessitin un recull de signatures, els nous capítols de OP estan tenint una audiència molt bona així que suposo que ja entenen l'interès que hi ha per la serie.
      Lo que passa es que ara mateix tv3 no està passant una bona època per la crisis i OP es una serie moooolt cara així que fins que no millori la situació econòmica no crec que hi hagi nous capítols.
      De totes maneres per demanar nous capítols ha de ser a Arait Multimedia ja que es qui te la llicencia de OP per tota Espanya i només tenen fins al 456, son ells qui primer tenen que comprar nous capítols.
      Per demanar OP aquest es el millor lloc: https://www.facebook.com/AraitMultimedia?fref=ts

      Elimina
  20. algú sap que donaran despres dels capitols d'impel down,tornaran a repetir els capitols o faran una altre serie?

    ResponElimina
  21. El més llògic seria que tornessin a començar la sèrie des del principi i quan arribessin al final altre cop ampliar-la. El més llògic, per desgràcia, ja que per als fans és una tocada d'ous. Jo penso escriure per demanar nous capítols i m'és ben igual que m'ignorin, és tot el que un pot fer.

    ResponElimina
    Respostes
    1. I això si tenim sort, perquè el que segurament facin serà retransmetre una altra sèrie i tornar amb OP al cap d'un altre any.

      Elimina
    2. per demanar nous capítols tens que fer-ho aquí:
      https://www.facebook.com/AraitMultimedia?fref=ts

      que son qui compra els capítols de OP, si ells no compren nous, TV3 no pot començar el doblatge. Jo els vaig posar un missatge pero no m'han respost.

      Per altre banda amb tot el material extra que te One Piece (OVA's, Curts de TV, Especials de TV, Pel·lícules...) en comptes de repetir la serie podrien donar alguna d'aquestes coses...

      Elimina
    3. Allà és on he escrit, i també he intentat accedir a la seva web oficial però no puc.
      Ja suposo que no respondran a comentaris d'aquest tipus, i la pagina no és que sigui gaire activa, però per provar que no quedi

      Elimina
    4. no sisplau prefereixo q tornin a posar tots els capitols abans de q posin un altre serie

      Elimina
  22. Resposta d'Arait Multimedia S.A.: Hola Carlos, muchas gracias por tu comentario. Somos conscientes de todos los fans que tiene One Piece y estamos haciendo todo lo posible porque esto salga adelante. De momento no hay novedades pero en cuanto las haya os las comentaremos. Gracias

    ResponElimina
  23. A mi m'han dit:
    Hola. La distribuidora está pensando estas opciones pero aun no hay una decisión tomada. Os mantendremos informados cuando haya algún cambio. Gracias

    ResponElimina
    Respostes
    1. Vaja, que res de res... Segur que trigarem menys en aprendre japonès que en esperar que en doblin mes

      Elimina
  24. lunic problema qe jo i trobu es que la serie per internet no es troba ni per veure ni per descarregar en catala, la he buscada i no hi ha cap lloc, per molt passats al catala qe estiguin, si només els emeten una vegada per la televició i tu te la perds ja és un capítol menys qe no veus, per tant si em poguessiu di algun lloc on poder veure la serie fins a impel dawn en català hos ho agrairia molt, envieume un missatge per el facebook: iris burgos moltes graaxies :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. www.seriesyonkis.com
      aqui esta completa,en japonés y tots els capitols que hi ha en catalá
      o sino series.ly encara que per entrar aqui necesites invitació

      Elimina
  25. http://forum3.animelliure.net/viewtopic.php?f=11&t=18108
    aqui trobaras tota la serie completa en català y amb subtitols

    ResponElimina
  26. m'encanta one piece i m'agradaria mol q quant acavin els capitols (un altre cop) d'impel down continuin amb els seguents la ultima vegada ens vam quedar al capitol "La promesa de dos germans" i despres ho van tallar en sec siusplau torneu a doblar one piece en catala!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  27. M'encanta one piece i ara m'he quedat amb les ganes de continuar-la veient.

    ResponElimina
  28. Se sap alguna cosa de el nou mon (despres de la battalla epica de barbablanca )quan en ruffy s'entrena per quedar 2 anys despres a l'illa on va succeir que en Batolomew escampes la tripulació! (hi ha doblatge)

    ResponElimina
  29. ess pecat deixar la serie al capitul 516 :S la era mes interessant de la serie Bve ara :S

    ResponElimina
  30. Molt Bones Marc, volia preguntar-te si hi ha alguna novetat sobre el doblatge de one piece o de bola de drac, es que ja fa més de cinc anys que ho esperem i hi havia rumors de que tv3 havia comprat els drets.

    ResponElimina