dimarts, 30 d’octubre del 2012

JA QUEDA POC PEL SALÓ!

Tots els 4 dies que dura el Saló en Joan Sanz i jo signarem oficialment el llibre "la sèrie de la teva vida" de 16:00 a 17:00 a l'stand de Mision Tokyo (molt a prop d'on es ven el llibre i de l'exposició Bola de Drac).
Tot i així, si ens veieu pel qualsevol lloc també us signarem el llibre. No volem que ningú es quedi sense la firma!

Per altra banda, ja podem dir que hi participaran 7 actors de doblatge de One Piece. A part d'un servidor hi participaran 6 personatges de la tripulació del barret de palla i un altre personatge molt carismàtic de la sèrie. Alguns d'ells mai han visitat un event com aquest i em sembla que no saben el que els hi espera!

5 comentaris:

  1. hola, pels que no podrem anar al salo, hi haura alguna manera de poder obtenir el llibre de manera fisica (no electronica)?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí. A part dels "bolos" que farem pel territori català el libre es vendrà per amazon. De moment no el vendrem en format ebook o electrònic.

      Elimina
    2. gracies per la resposta. dons sera compra segura per l'amazon

      Elimina
  2. Doncs espero que a partir d'ara sigui mes habitual que els dobladors de OP es passin pel saló i que cada cop aneu mes dels dobladors (sobretot els protas) es una llastima que no aneu tots però estic encantat de que aneu encara que no siguin tots.

    Per cert el personatge carismàtic pot ser que sigui en Buggy (Domènech Farell)?

    ResponElimina
  3. Penjareu algun vídeo sobre la trobada amb els dobladors de One Piece i sobre la presentació del llibre? Dissabte no és segur que pugui venir i avui hi havia una cua tan immensa que no hem pogut entrar...

    Gràcies. Sou molt grans!

    ResponElimina