dimarts, 13 d’agost del 2013

PRESENTACIÓ DE "LA SÈRIE DE LA TEVA VIDA" a BARCELONA

Divendres 6 de Setembre, en Joan Sanz i un servidor anirem a la Festa Major del Poblenou, a les 7 de la tarda presentarem el llibre "La sèrie de la teva vida" al carrer Pujades 195 (entre Bilbao i Mariano Aguiló, just al costat de la parada de metro del Poblenou). A la llibreria ETCETERA (carrer Llull 203)  es vendran els llibres que després signarem.
Aprofito l'avinentesa per desitjar-vos a tots i a totes unes bones vacances (si teniu la sort de fer-ne)!

7 comentaris:

  1. Molt bé!!

    Per cert, com van els doblatjes de One Piece?

    Bon estiu Marc!

    ResponElimina
  2. JoNny__** si et refereixes al doblatge dels episodis 406-456 ja han esta doblats i emèsos per TV, si per un altre banda no estas "al tanto" de la serie has de sapiguer que no han doblat més capítols de la serie, només fins al 456 ( que ja es molt).
    De moment no hi ha noticies fresques sobre una nova tanda de capítols de la serie, sino ja t'en hauríes assabentat en el aquest blog. Avui dia tot va per peles, sento donar-te males noticies.

    Salut.

    ResponElimina
    Respostes
    1. ja! Ja sé fins a on han doblat, fins al 456 que es on acaba Impel Down, també he vist la saga marineford pero ja l'he agut de veure en japo. Només volía saber si doblarán marineford i les següents sagas.

      Ja ho sabía, però gràcies!

      Elimina
  3. ola marc perdona pero n m'hi he pugut estar he trobat aquest blog http://yorxx.blogspot.com.es/2013/05/converses-personalizadas-con-los.html n se si ja ho habies vist pero trobo ke t molt de talent

    ResponElimina
  4. Al Loro drets d'imatge a la vista! jajaja, molt xules si senyor , les caricatures estan molt ben fetes

    ResponElimina
  5. Marc, vindras al XIX saló del manga???

    ResponElimina
  6. SI!!! Pròximament informaré per aquí.

    ResponElimina