dimecres, 9 de maig del 2012

Dues coses...

En primer lloc, com us he comentat en l'anterior entrada, estem començant un projecte força interessant (BRPROJECT). A través de la pàgina de facebook o el twiter en podreu conèixer més. En Joan Sanz i jo ja fa uns mesos que n'estem treballant. Ja es pot dir de què es tracta d'un llibre. I de mica en mica en sabreu més coses.

Per altra banda "One Piece" continua doblant-se. Aquesta setmana ha aparegut un personatge força interessant, en "Ivankov". El dobla un actor que ha participat molt poc anteriorment, poquíssim. No diré noms, només diré (pels especialistes, que en són uns quants) que amb mi va participar al Bola de Drac GT. (Tot i que evidentment des de llavors ha treballat amb mi altres vegades). Però cito aquest detall perquè tingueu una referència en el doblatge català del món anime.

Tinc altres notícies que donar-vos. Però ja en tindrem, de temps!

Salutacions!

10 comentaris:

  1. Estic interessat en el llibre. No soc gaire de llegir, però perque no hi ha gaires llibres dels temes que m'agraden. Esperarem per mes informació.

    El que dobla l'Ivankov l'has nombrat en alguna entrada anterior? Segur que se qui és però agafant el GT com a referència ja no me'n recordo, ho tinc molt poc fresc. Podries dir alguna altre serie mes actual en que hagi sortit?

    ResponElimina
  2. Molt interessant! Aquest llibre sona molt bé!

    ResponElimina
  3. No serà en Carles di Blasi? Tant de bo...

    ResponElimina
    Respostes
    1. El Carles no recordo que hagi participat, i no el veig en un paper poc serios com Iva.
      Podria ser el que va doblar el Kuro i el Bellamy.

      Elimina
  4. No sé perquè, però tinc la intuició, que Ivankov serà en Joan Sanz. Tinc aquesta intució, i no sé perquè.... Podria ser brutal això!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo diria que en Joan doblarà en Jinbei o en Saledeath (per l'informació que en Marc ha anat donant pel blog). A més, ha dit que l'actor que farà d'Ivankov ha doblat a One Piece amb anterioritat i en Joan no n'havia doblat fins els nostres dies.

      Elimina
    2. Quant ho ha dit això?
      Jo el Jinbe m'imaginava que el faria el Jordi Vila.

      Elimina
  5. L'Iva-cha~~~~~~~~~~~~~~~~~~n! xD Quines ganes tinc de sentir-li la veu; si es tan genuí en català com ho és en japonès... serà divertit, jeje.

    ResponElimina
  6. Interessantíssim el blog;)
    Entro cada dia per trobar novetats.

    Moltes gràcies per les aportacions Marc, un excel·lent treball. Quines ànsies de que arribin els nous capítols al 3xl.

    ResponElimina
  7. PD: La ideia d'en Jordi Vila per Jinbe es la mateixa que en Dodoria de bola de drac?
    Si es així la mateixa tonalitat que li donava a aquest personatge li quedaria molt bé a en Jinbe.

    ResponElimina