dimecres, 14 de setembre del 2016

El Doblatge de One Piece Gold, ara sí.

Finalment puc anunciar, amb força alegria, que en Carles Lladó i un servidor participarem en el doblatge català de One Piece. Us he de dir que en tot moment Selectavision volia els actors que sempre hem doblat la sèrie. Les circumstàncies que feia que en Carles i un servidor no ens veiéssim en cor de fer la pel·lícula eren unes altres, que s'ha solucionat de manera satisfactòria per totes les bandes.
Tant el Carles com jo agraïm les mostres d'afecte de tots vosaltres. Però ara ja és temps de deixar de banda tot el que ha passat i posar-se a treballar per gaudir de la primera pel·lícula que s'estrena de One Piece als cinemes.
Pròximament es començarà el doblatge.

Força One Piece!

22 comentaris:

  1. Moltissimes gracies per aquesta noticia Marc! M'alegro de que s'hagi solucionat el problema i que en Luffy i en Zoro tinguin com sempre les vostres veus!

    ResponElimina
  2. Ho fareu genial! sou els millors actors de doblatge i sobretot tu Marc, tens una veu increible *-* gràcies per sempre portar-me records de la meva infantesa. Estarem esperant el vostre treball amb els braços oberts i amb impaciència.

    ResponElimina
  3. No me la perdré. La llàstima és que arribi abans una pel·lícula que la resta de la sèrie. Amb el buit que hi ha suposo que serà estrany per vosaltres també, us spoilejareu. xD

    ResponElimina
  4. I en castellà se sap el repartiment? Molaría molt si el fessiu vosaltres també. Sou uns cracks!!

    ResponElimina
  5. Fantàstic!!! M'alegro molt que tot s'hagi sol·lucionat, tant per vosaltres com pels fans!!!
    Ara ja només toca disfrutar :)

    ResponElimina
  6. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  7. Em vas trencar el cor quan vas dir que ni tu ni el Carles Lladó participaríeu a One Piece Film Gold. Quina alegria que al final hi sigueu, One Piece sense vosaltres no és One Piece

    ResponElimina
  8. espero que tots els barret de palla siguin els de sempre , josep maria mas, forteza , cassan ...

    ResponElimina
  9. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
    Respostes
    1. (amb les veus de tota la vida, obviament. Ánim y moltes gracies per tornar a l'acció!!!)

      Elimina
  10. SI PER FI ONE PIECE FILM GOLD EN CATALA TINC EL HYPE PER LAS VENES, DESPRÉS DE CASI 1 O 2 ANYS PODREM VEURE ELS BARET DE PALLA 2 ANYS DESPRÉS. VUI FALICITAR EN MARC ZANNI I EN CARLES LLADÓ PER AQUESTA GRAN OPORTUNITAT M'AGRADERÍA MOLT QUE EM CONTESTESIU AQUEST COMENTARI (PERDONEU LA MEVA ORTOGRAFIA)

    ResponElimina
  11. Faran una pel·lícula o faran episodis nous?

    ResponElimina
  12. I ho faran per la TV la pel·lícula? o als cinemes?

    ResponElimina
  13. Es farà per la TV?
    I quan es faran nous episodis?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Abans de res, pots fer les 3 preguntes en un sol comentari, no estem al whatsapp.
      Selecta visión va adquirir els drets de la pelicula One Piece Gold i va encarregar el doblatge tant en Castellà com en Català.
      - Primer en cinemes (encara no han dit en quins), després en format domèstic (DVD i BD) i després per TV, però pot ser que aquest últim tardin mooolt de temps.
      - No es farán nous episodis ni a curt ni a mitjà termini, en Marc no controla aquests tipus de temes ell només és actor i director de doblatge.

      Elimina
  14. Molt bona notícia! aquesta sí que l'aniré a veure al cinema, quines ganes tu...

    ResponElimina