dissabte, 31 de març del 2012

Aclarem les coses

Quan es comença una nova temporada, en qualsevol sèrie, la màxima és conservar les veus. Fins i tot si la sèrie de sobte la dirigeix un altre director/a. Ja us he comentat de vegades això és impossible. Sobretot en sèries tan llargues, en què apareixen tants personatges nous. En el tema de "One Piece, el canvi de veus afecta bàsicament a personatges secundaris. Alguns molt secundaris. Que, fins i tot,  ja en algun cas l'ha doblat més d'un actor. Per tant, personatges que generalment han tingut una veu i que en el seu moment han sigut força importants, com en Cocodrile, Mr.2, Mr.3 (que tenen unes personalitats molt definides) SERAN DOBLATS PELS MATEIXOS ACTORS. Si no fos així seria només per una causa major.
Aclara't l'assumpte. :)

12 comentaris:

  1. Ostres, quina gran notícia!!! Moltes gràcies per informar-nos i per cuidar tant els fans!!!
    Visca One Piece i visca el doblatge en català!!!

    ResponElimina
  2. Però aixó és evident... si fins i tot en la versió original han hagut de fer canvis d'actors!! xD... Si no recordo malament, va passar amb en Sanji i amb l'Iva... aquestes coses passen, més amb personatges secundàris.

    Total... que tenim moltes ganes de veure els nous capítols!! >w<

    Per cert, Marc, ahir vaig estar veïent "El Príncep dels Lladres"... et sóna? ;-). Una mica més i desperto a tot el veïnat del crit que vaig fer en sentir-te com a Scipio xD. Em va encantar sentir-te ^^.

    Ànims amb el doblatge de On Piece!!

    ResponElimina
  3. Bé es el que deia però sembla ser que la gent no llegeix del tot...

    Crec que ja ho vaig dir que en Crocodile el dobla Joan Massotkleiner el qual va sortir no fa gaire a Saint Seiya el quadre perdut, per tant és lògic que també surti a One Piece, el mateix amb d'altres.

    Si més no, hi han moltes veus que he sentit en diversos animes els quals no han aparegut MAI a One Piece i no són poques per lo que no crec que hi hagi tants problemes per trobar dobladors.

    ResponElimina
  4. Que bé! Quina gran notícia! Moltes gràcies Marc!

    ResponElimina
  5. Doncs encara millor *o* quines ganes de veure els nous capitols.

    PD: Ja heu fet el nou opening? tinc moltes ganes d'escoltarlo *o*

    ResponElimina
  6. Molt bones notícies les que ens estas donant per aquí... però referent al comentari de sobre meu de l'opening: Siusplau, que no el "canti" el noi que ha cantat majoritàriament tots els openings de One piece. Desafina i ho fa fatal!!! No vull desqualificar ningú, però no té art per fer-ho i la seva veu no és gaire definida...
    Els de l'opening de Bola de drac GT o l'ending 1 o 4 (metralleta rovellada) seria genial.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Els temes musicals de "One Piece" no me n'encarrego jo. Però el que és segur és que si el pròxim opening el canta una dona, el cantarà una dona.

      Elimina
  7. Sí, a veure que tal quedará l'opening, quines ganes. Jo obtaria per una veu femenina, com a l'original. Més o menys l'estil de la veu que va fer l'opening 5 en català.

    ResponElimina
  8. Moltes gràcies per l'aclariment Marc.
    Per cert, hi ha novetats sobre si s'emetrà Strong World o encara no se'n sap res?

    Gràcies per la gran feina que feu! Ànims amb el doblatge collonut que esteu fent!

    ResponElimina
  9. Renoi! Jo no entenc de música pero dir que el noi que ha cantat els openings de One Piece ho fa fatal... és una mica fort @_@!
    És més, a mi m'agrada XD
    Bé, tan se val, l'important és que ben aviat tindrem més capítols de One Piece en català ^_^
    Gràcies Marc per tenir-nos informats :D

    ResponElimina
  10. Marc, una petita qüestió si us plau.
    No sé si s'ha comentat abans o no; però, fins a quin episodi teniu comprat per doblar aquesta vegada???
    Moltes gràcies per la gran feina que esteu fent, sou molt grans!!! =)

    ResponElimina
  11. Es molt gratificant escoltar la veu de un personatge que fa temps que no ha sortit, per exemple perquè és mort, en algun dels molts flashbacks que poblen les sèries shonens... això significa cridar-lo expressament per fer unes quantes línies, possiblement algun diàleg famós repetit (penso en Arlong o Crocodile). Se suposa que aquell moment queda pendent fins que l'actor té un forat a la seva agenda. I tot i que faci molt de temps que ha abandonat el personatge, ho fa amb la mateixa intensitat que quan apareixia constantment... això és molt valuós!

    Sempre he pensat si no es podria fer un "tallar i enganxar" de l'escena original on es deia i posar-ho en el flashback de més endavant. Si l'escena és la mateixa, sense cap canvi.... seria possible? O està prohibit o hi ha altres impediments tècnics? De qualsevol manera és un plaer tornar a sentir veus oblidades!!!

    ResponElimina