dilluns, 20 de febrer de 2012

One Piece

Molts sou els que em pregunteu si doblarem més One Piece. Encara no puc dir gaire cosa, però ben aviat hi haurà novetats!

6 comentaris:

 1. Ostres, que bé!!! I se sap si tardaran gaire a saber-se, aquestes novetats? I això de novetats, al ser en plural, significa que en seran més d'una?

  Moltíssimes gràcies per fer-nos gaudir d'aquesta sèrie en el nostre idioma, i amb un doblatge a l'alçada de la sèrie!

  ResponElimina
 2. Gràcies per la informació Marc, esperarem amb ganes aquestes novetats!

  ResponElimina
 3. saps sobre quin mes surten els nous episodis

  ResponElimina
 4. Ets la veu d'en Zoro? WOW QUINA EMOCIO!!!!!!!!!! M'encantaria trobar-me amb tu, la veu d'en Ruffy i també la d'en Shanks!!! M'encanta en Zoro sempre quant es desperta diu: -Ja és de dia? Qui vol brega?- JAJAJJAJA M'encanta!!!!!!!!!!! Podries fer un video i dedicar-lo a tots els que seguim el teu blog? M'agradaria que diguesis amb la veu d'en Zoro: -Kamiko, tu ja ets de la nostre tripulació ¿no?- Es que em faria molta ilusió. Kamiko no es el meu nom pero si visques al món de ONE PIECE em posaria aquest nom!

  ResponElimina
 5. saps perque el super 3 no continua amb l'episodi 406? o es que no els heu doblat als nous episodis? es que segons se l'ace mor, i m'aggradaria que doblessiu els episodis fins que acabi la serie!

  ResponElimina
 6. Si us plau us demano a veure si podeu doblar més que hi ha molta gent que conec de girona que els hi faria molta il·lusió poder veure'ls!! I estic segur que de molts altres llocs hi ha gent esperant aquest moment així que perquè no?? vinga va animeu-vos!

  ResponElimina