dimarts, 21 de febrer del 2012

Videoforum Bola de Drac

De mica en mica sé més coses. Bé, tampoc vull enganyar, més o menys ho sé tot. Però els organitzadors volen que sigui un acte sorpresa. Que la gent que té entrada i hi vagi ho descobreixi el mateix moment.
De fet nosaltres, els actors, no organitzem res. Nosaltres som els convidats. Tota la iniciativa és d'un grup de persones que són fans del Bola de Drac.
El que sí que us puc dir és que hi hauran bastants actors i actrius (més dels que mai s'han reunit en qualsevol acte del Bola de Drac).

2 comentaris:

  1. Marc, amb això que has dit, encara tinc més intriga!! Quines ganes de que arribi el gran dia! Ens veurem el dia 3 de març! :)

    ResponElimina
  2. JODER I JO ME HE QUEDAT SENSE ENTRADA BUENO ESPERO QUE PENJEU ALGUN VIDEO SOBRE AQUEST ACTE ME AGRADARIA MOLT BEURO BUENO MARC QUE TAL AMIC MEU? TING RABIA NO POGER BENIR PER CULPA DE ENTRADES PERO BUENO AVERA SI ALGUN DIA BENS O FEU ALGO A PALAMÓS QUE TAMBÉ TIENM UN TEATRE QUE ESTA MOLT BÉ O BÉ PASET PER PALAMÓS A DONARTE UN BOL AQUI SERAS BEN BINGUT BUENO FINS AVIAT UN PETO MOLT GRAN MARC (SON GOKUH)

    ResponElimina