dimarts, 24 de juliol del 2012

Videofòrum Bola de Drac - Part 1

8 comentaris:

  1. Bé, he de dir que ha estat genial. Reconec que no sóc un gran seguidor de Bola de Drac, però sí de One Piece, i m'ha encantat aquest vídeo. Us felicito a tots. Espero que el proper cop que feu alguna cosa pugui venir-hi.
    M'ha encantat quan en Domènch Farell ha dit que li agrada molt en Walter White! Fa un gran doblatge per a un gran personatge! I m'ha faltat que la Joël Mulachs digués que li agrada doblar a en Conan Edogawa.
    Sou genials!!!

    ResponElimina
  2. Acabo de veure un noticia que si mes no m'ha impressionat, es veu que la revista japonesa Shonen Jump ha publicat que s'estaria treballant en una pelicula de Bola de Drac i no com la ultima que van fer en carn i ossos sino de animació i que Akira Toriyama està involucrat en ella hus passo el link de la noticia on dona mes info del esdeveniment, el enllaç es d'un fórum on es comenten noticies sobre tema de jocs etc... i cal dir que algun comentari surt a favor teu Marc.

    Aquí us ho deixo:
    http://www.espalteam.com/foros/showthread.php?t=14570

    Per cert m'ha encantat el video del videoforum!!

    Espero que ho llegiu jaja.
    Em dic Carles Argenté per si pregunteu, estic agregat a la llista de seguidors.

    Salutacions.

    ResponElimina
  3. i quan s'emetran els nous capitols de bleach?

    ResponElimina
  4. De moment David estan emeten els antics per el 3XL pero a hores intempestives, i de moment en Marc Zanni no ha dit res de que vagin a doblar capítols nous de Bleach, primer emetran tots els antics capítol després ja es veurà, a més s'ha de deixar una mica de marge que en els temps en que vivim no es poden comprar llicencies així com així, encara que no se si tenen més capitols llicenciats.

    Salut.

    ResponElimina
    Respostes
    1. gràcies, em tindre que conformar amb one piece, que no és poc

      Elimina
    2. Per cert segons informacio de la wikipedia (que per la meva experiència amb el 3xl es bastant fiable)es bastnat probable que els nous capitols de One Piece s'estrenin aquesta tardor (no se quin mes, no ho posa), també sembla que estrenarán un nou anime "Fairy Tail" també aquesta tardor, ara falta sapiguer en quin mes del periode de tardor els estrenaran.

      Elimina
  5. De res home per això estem!

    Salut.

    ResponElimina
  6. algú sap si algun dia tornaran les canals catalanes a valència?

    ResponElimina