dijous, 6 de setembre del 2012

S'acaben les vacances, "tornem al cole"



Per molts és moment de tornar als estudis. Per començar nous projectes. És època de novetats televisives. Suposem que veurem els nous episodis de "One Piece" (no tinc cap confirmació, però pot ser possible). També apareixerà el llibre que he fet amb el Joan Sanz. De ben segur que ens veurem per certàmens o llibreries. Farem el taller de doblatge anime i altres novetats que a través del meu blog aniré explicant i confirmant.
De moment omplim bé la bossa i comencem la temporada amb força!

13 comentaris:

  1. Que se sap alguna novetat sobre l'opening de One Piece?

    ResponElimina
  2. Doncs esperem que tots aquests aconteixements tinguin capacitat per acollir moltes persones, perquè no passi com l'anterior saló del manga on molts ens vam quedar sense presenciar res. ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Això és el que tots esperem perquè l'any passat al saló ens vam quedar a les portes esperant per saber què fer, si esperar per entrar o marxar. Tothom estava esperant alguna noticia i arribava poca informació.

      Elimina
  3. Jo també em vaig quedar a les portes XD i a sobre em va passar pel costat en Marc i tota la colla de Bola de Drac i hem vaig quedar glaçat sense saber que fer XD, després ens van fer entrar i pensant que veuríem als actors van i ens posen un home japonès per parlar-nos de la seva vida, mare meva, quin pal!!! XD

    ResponElimina
  4. http://www.firmasonline.com/peticion/no-al-tancament-del-canal-3xl/1243?...
    Avui us parlo d'una notícia que molts deveu conèixer. Es tracta de la desaparició del Canal 3XL.
    La CCMA ha decidit que per ajustar els pressupostos s'ha d'eliminar el Canal 3XL, l'únic canal per a joves en català i que ofereix sèries, pel·lícules i reportatges de gran qualitat.
    Com que creiem que hi ha altres maneres d'estalviar (compartir drets i emissions de la Fórmula 1 amb TVE, ajuntar el Canal 33 amb el d'Esport3 i deixar el Canal Super3/3XL com estava, etc...), una persona ha iniciat una campanya de recollida de firmes contra la decisió d'eliminar el Canal 3XL (el qual va renéixer fa dos anys per satisfer la demanda dels joves en català) i per demanar la seva continuïtat, tan necessària per promoure cultura i entreteniment en català per al sector juvenil, ja que TVC és una televisió pública i aquest és el seu deure.
    Deixeu la vostra firma (és molt ràpid) i compartiu l'enllaç de la pàgina web amb tothom qui pugueu. Tots junts podrem aconseguir una fita tant important!!! Però només si hi som molts!

    ResponElimina
    Respostes
    1. "dcop" ja he firmat la petició, ara falta que en facin cas (cosa que dubto la veritat, a veure que diuen, jo ja me desfogat amb la noticia a la secció de facebook del BRproject (si teniu curiositat ho podeu anar a mirar) jo ha he dit allà el que m'ha sortit de del anima i perdoneu si no esteu d'acord amb el que dic en el comentari es només una opinió.

      X cert Marc com t'en aprofites per donar publicitat amb la tornada al Cole jaja XD

      Elimina
    2. Jo firmaré però no perquè les series que emetien m'agradessin. De fet només em miro Bola de drac, OP i algun altre anime que hagin fet o puntualment algun programa que m'hagi cridat l'atenció. Firmaré perquè trobo que es injust que sempre haguem de pringar els mateixos però alhora exigiria que el 3xl portés series no tan xorres i més anime, llavors crec que hi hauria molta més audiència.

      Elimina
  5. dcop jo també he firmat perquè és una injustícia que es tanqui l'únic canal en català (que jo sàpiga) que emet dibuixos, sèries i animes per a joves i nens en català, si ens el tanquessin ja no hi hauria alternativa i les sèries, els dibuixos i els animes es deixarien de doblar en català i això suposaria deixar moltes sèries a mitjes i deixar de difundir un idioma minoritari al món, el doblatge en català beneficia al català i pot generar molts més beneficis econòmics i socials que no pas l'estalvi de diners tancant l'única porta (que jo sàpiga) d'aquest doblatge en aquest tipus de sèries.

    P.D. algú que tingui un compte a http://www.animelliure.net/ i que no li suposi massa molestia que publiqui aquesta notícia per a que es difongui

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tot Animelliure ja està al corrent de la desaparició del Canal 3XL el dia 30 d'octubre i de l'enllaç de les firmes, però que tothom ho comparteixi per xarxes socials, pàgines web, amics, familiars, etc.

      Elimina
  6. Que també ho saben els usuaris del http://www.3xl.cat ?

    ResponElimina
  7. Jo ja ho he difós per facebook tant al meu compte com en el del 3xl (de facebook clar) pero m'extranya que hi hagi mes persones de facebook dient que li agrada el tema, que persones que han firmat en la petició, no saben que es pot firmar directament amb el compte de facebook?? t'estalvies un pas.

    Edu clar que ho saben el que passa es que som minoria i la gent (ja mes grandeta) no els hi suposa cap maldecap important.

    Per cert no es demanar massa 500.000 firmes?? encara no tenim ni l'1%. En 2 setmanes no farem re.

    ResponElimina
    Respostes
    1. L'autor va dir que això dels 500.000 era una equivocació. Jo pretendria arribar a alguns milers; amb això tindríem prou per queixar-nos i enviar un correu a l'Atenció a l'Audiència donant prou arguments i recolzament.

      Elimina