dijous, 4 d’octubre del 2012

One Piece: 2013

Ja és oficial. Tv3 ho acaba d'anunciar: A partir del 2013, els nous episodis de One Piece pel canal 33. Sembla ser que també tornaran a donar Bleach, encara que fins en aquest moment no hem doblat de nous.

8 comentaris:

  1. Només es pot dir una cosa: Yeeeehaaaaaaa!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Però com és que van acabar amb l'episodi 389 dijous passat i avui, saltant-se 2 episodis, han penjat el 392 com si l'haguessin emès ahir dimecres? http://www.tv3.cat/videos/4268250/Arriben-nous-rivals-Els-onze-supernoves

      Elimina
  2. El 2013 encara em queda molt lluny...
    Bé suposu que és millor això que res.

    ResponElimina
  3. Per fi!!!
    Moltes gràcies per l'informació Marc, m'has ben alegrat el dia :D
    Ara només falta esperar... una mica més.

    ResponElimina
  4. Visca! Queda lluny sí, però almenys ja tenim una data, i no tenim el dubte de que passarà amb One Piece després del tancament del 3xl. Aíxi hem donara a temps a re-veure la serie, si no es des del principi des de la meitat mes o menys i així tornar a recuperar el "feeling" de la trama de One Piece en català, que des de que vaig començar amb els subs, els personatges com que "no són" els mateixos amb els quals he viscut tantes emocions i aventures!

    ResponElimina
  5. Hola Marc, soc nou gracies per dir la data en que surtara mes o menys ONE PIECE pero tinc una pregunta, estic buscant els capitols de la serie en catala pero no els he trobat tu els tens o saps on me els puc descarregar??? m'agradaria molt tenirlos (gracies :D )

    ResponElimina