dissabte, 26 de gener del 2013

Nous comentaris.

Com podeu observar aquells que entreu en el meu blog no hi han  noves notícies sobre el doblatge de sèries animes en català. Ara per ara la cosa està molt parada. Molta gent em pregunta si doblarem els nous episodis que s'estan doblant a Japó del Kai o la nova pel·lícula de Bola de Drac que s'estrenarà al mes de Març al Japó. Sincerament no en sabem res de res, ni tan sols rumors. Des que va desaparèixer el 3xl la situació està en stand-by total.
Per altra banda el llibre que he escrit amb en Joan Sanz ja farà tres mesos que està en circulació. I realment cap dels dos ens podíem pensar que en aquest període de temps haguessim venut, d'un llibre autoeditat que no es ven a les llibreries, més de 1000 còpies. I el més important, el llibre agrada. I no només als fans de la sèrie Bola de Drac, sinó fins i tot a gent que no ha vist la sèrie. Fet que ens fa molt feliços.
Les pròximes sortides per a presentar el llibre seran a St.Feliu de Guixols el dia 2 de Febrer i a Rubí el 7 de Febrer a la tarda.
I a partir de l'Abril tindrem noves novetats sobre el llibre, precisament en el moment que faci un any que el Joan i jo vam començar amb aquesta aventura literària plena d'incertesa i il·lusió.

6 comentaris:

 1. Moltíssimes felicitats per l'èxit que ha tingut el llibre! :D El meu germà em va dir que era genial (jo encara no he pogut perquè estic amb els treballs de finals del màster). Us veuré amb molta il·lusió el dia 2 a Sant Feliu de Guixols!

  Per cert... soc l'Helena de Salamanca (en realitat de Girona... xD).

  ResponElimina
 2. Idem de idem. Felicitats per l'èxit del llibre i per l'esforç que esteu fent d'anar a presentar-lo directament a la gent. Espero amb molta il·lusió el dissabte dia 2 (principalment per veure si la feina d'organització i de promoció ha valgut la pena i la presentació es converteix en un èxit sense precedents al municipi, jeje) . Estic segur que per a molts serà un dia memorable. Fins aviat!

  ResponElimina
 3. Realment és una llàstima la desaparició del canal 3XL i molts estem pendents de qualsevol novetat, desitjant d'una manera o d'un altre, poder continuar gaudint de les nostres sèries en català. Recolzarem tota iniciativa, això ha ho sabeu o crearem de noves, jajajajaja. El llibre és genial, enganxa des del primer moment i no em sorprèn gens que hagi tingut tan bona acollida, som molts els vostres seguidors i cada cop serem més gràcies a la vostra actitud amb nosaltres. Moltes felicitats i moltes gràcies!!!

  ResponElimina
 4. L'autor ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina
 5. En aquest anunci s'hi mostren imatges dels nous episodis que s'emetran. L'hem de difondre perquè One Piece tingui molts visionats per Internet (3alacarta) i per la TV i, així, TVC compri nous episodis.

  Marc, podries publicar-lo en una nova entrada perquè tingui més ressò?

  Gràcies.

  http://www.youtube.com/watch?v=7jowOnfdkow

  ResponElimina
 6. Lo guai es mirar-ho en directe i per la tele. I sembla ser que amb la desaparició del 3xl no ho pensen posar en un horari més adult, per tant m'hauré de fotre... -.-

  ResponElimina