dilluns, 1 d’abril del 2013

Per fi, veurem els nous episodis doblats de One Piece!

Molts ja ho sabeu. Però com també sou molts que m'ho heu preguntat, us confirmo que a partir del dissabte 6 d'Abril comencen els nous episodis de One Piece!
Els amics de Mision Tokyo ho expliquen força be.
Aquí us deixo l'enllaç.

http://www.misiontokyo.com/noticias/11848

6 comentaris:

  1. Si, i encara he tingut sort de que els podré veure. Ara només falta que hi hagi molta audiència perquè comprin Marineford.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo pensaba que el problema no era de TVC, sino de la Toei, que no vol que les cadenes extrangeres s'avancin massa en l'anime.

      Elimina
    2. Els capitols els ha de comprar Arait, però ells diuen que si ninguna cadena els demana no els tenen perquè comprar (lògic), per tant el client és TVC, i per tant qui els ha de demanar.

      Elimina
    3. De moment, a TV 3 a la carta, One Piece és la sèrie més vista del Club Super 3. Tenint els mals horaris que hi ha és tot un rècord i TV3 hauria de pendre nota.
      L'emissió dels nous capítols acabarà a finals de juny, podrien començar a posar-se ja les piles per no deixar als fans com l'últim cop: dos anys sense nous capítols.

      Elimina
  2. Els de TV3 van dir que emetrien fins a Impel Down, però heu doblat també els de Marineford (fins al 489)? Ho dic perquè en el saló del manga vas dir que n'havíeu doblat uns 80.

    ResponElimina
    Respostes
    1. a mi m'han dit que han doblat fins el final de impel down com dius tu, Marc ens pots respondre a la pregunta, heu doblat fins a marineford?

      Elimina