dimarts, 25 de juny del 2013

Cap Notícia sobre One Piece

Hem acabat de veure els darrers episodis de One Piece que hem doblat. Ara per ara no hi ha perspectives de què es doblin més. En el moment que hi hagués la sort de doblar més episodis
aquí seria el primer lloc on ho posaria.

Per altra banda us comunico que el 6 de Juliol farem un nou taller de doblatge. Aquesta vegada també hi participarà un company molt conegut pels fans de One Piece i Bola de Drac, és una de les persones de les que parlo en el llibre "La sèrie de la teva vida". Tant un servidor, com en Joan Sanz i en Carles Lladó, hem decidit no dir el nom perquè sigui més sorpresa. Sé que entre vosaltres aneu fent travesses de qui pot ser. Evidentement com porta molts anys fent doblatge també el coneixeu per altres sèries i pel·lícules. Aquell dia, qui hi participi, tindrà l'oportunitat de parlar, d'interactuar, de preguntar, de fer-se fotos, etc.
Encara queden places, bàsicament pel matí. Qualsevol que encara desitgi més informació que envïi un
email a doblatgeanime@gmail.com. Jo mateix els hi contestaré.

10 comentaris:

  1. Gràcies Marc, tampoc ens corre pressa, que a molts ja els agradaría tenir fins als 456 episodis(si no m'equivoco) doblats i emesos. I si no vaig errat som el 3er idioma més doblat d'aquest anime de Europa!! nomès ens supera Itàlia i França (Japó ja es un altre món), hauríem d'estar orgullosos d'aquesta fita.

    Salut!!

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. Jo vull dir 3 cosetes (el primer paràgraf conté spoilers):

    1- Es millor esperar, crec que la propera saga, Marineford, es la més cara de fer de tota la serie, ja que si ja et semblaven molts personatges en Impel Down, en Marineford i ha quatre vegades més personatges que en aquesta tanda d'episodis XD hi han molts personatges principals i molts secundaris, es tenen que recuperar totes les veus d'Impel Down, més les dels Shichibukai que ja han sortit anteriorment(Moriah, Mihawk, Doflamingo i Kuma), Marines com en Koby, en Helmeppo, la Hina, en Sentoumaru l'Smoker, la Tashigi, l'Aokiji, en Kizaru... Pirates com en Shanks, en Barbablanca, els 11 supernovas, en Rayleigh, en Gol D Roger... i lògicament veus per personatges nous XD es a dir que es una saga molt forta.

    2- Per altre banda, se que no se sap res, i que a lo millor queden anys per la propera tanda, però hi ha alguna possibilitat de que en Jaume Mallofre torni a fer la veu d'en Teach? es que es el millor per aquell personatge, en Sengoku també ho fa bé, pero aquest personatge després de Marineford desapareix de la serie, mentre que en Teach al contrari, es fa més important, en Teach es el màxim dolent de la serie i es molt important, i aquella veu li anava com anell al dit, no vol dir que el nou doblador ho fa malament però crec que parlo en nom de la majoria de seguidors de la serie quan et demano que li tornis a posar la veu original a en Teach i canviïs la d'en Sengoku.

    3- Vaig parlar amb Arait Multimedia i em van dir que estaven negociant per llicenciar fins a l'episodi 516.

    PD: Espero que en la propera tanda d'episodis si que es dobli aquest opening (Que només li queden dos capítols) i es dobli també el/els nous (depenent de quants es doblin).

    ResponElimina
  4. Si, és cert.
    Jo estic en bastants fòrums i tothom està d'acord en que Mallofre faci el Barbanegra un altre cop. No perquè en Belda ho fes malament (que no ha estat així, ho ha fet molt bé), però ens costa moltíssim a tots escoltar-lo ja que com diu en Rexel la seva veu i interpretació li quedava clavada a la personalitat i aspecte del personatge.
    Així mateix el doblatge em sembla excel·lent una altra vegada, tot i així hi ha alguns detalls puntuals i en alguna traducció concreta que es podrien millorar (de fet amb assessorament d'algun fan gairebé se solucionaria aquest tema, el qual no em faria res ser jo xD).
    Així doncs torno a reiterar, felicitats pel doblatge i ens veiem al taller per 4t cop!

    ResponElimina
  5. Hola Marc, m'agradaria que em diguessis (o si algú de per aquí sap) si hi ha alguna pàgina al nostre abast per poder veure els dobladors de la sèrie. M'agradaria en particular saber les d'en Kizaru i la d'en Silvers Rayleigh (les antigues, no les d'aquesta tongada, que han canviat) i per què aquestes dos les han canviat, no els hi anava bé, era una seqüència molt curta, etc? Em faries un gran favor si m'ho diguessis gràcies! A i felicitats perquè ha quedat una saga fabulosa, tant com la d'Impel down, com la d'Amazon Lily!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aqui tens una llarga llista però es van quedar en Thriller Bark per lo que no surt ni en Rayleigh ni en Kizaru...
      http://onepiece-cat.weebly.com/index.html

      Elimina
    2. Moltes gràcies! Vosaltres no sabeu qui dobla a aquests dos personatges?

      Elimina
    3. No sé si hi anteneu amb doblatge, però podria ser que el Silvers Rayleigh fos en Gal Soler, el que fa de Jaguar D. Saul?

      Elimina
  6. Ostres Rexel!! No recordava la pàgina però és que l'agraïment que hi ha al final, el primer que surt era jo quan estava a l'antic fòrum! M'havia oblidat completament que comentava molt a la secció de doblatge. M'ha fet gràcia després de tants anys veure això! xDDD

    PD: Per cert Marc, se t'està esgotant el comptador de visites... jajaj

    ResponElimina
  7. Aquí os deixo un enllaç d'un noi que canta molt be, hi ha fet l'opening 13 en català, la veritat es que li a sortit be, i aves quedat fantàstic en la ultima saga.

    http://youtu.be/sXRC5J_BiNI

    ResponElimina