dimecres, 23 d’octubre de 2013

SALÓ DEL MANGA : LA SÈRIE DE LA TEVA VIDA / M'ANIMA L'ANIME

Del 31 al 3 de Novembre viurem una experiència  innovadora i nova. Per primera vegada tres actors de doblatge tindran un stand propi.
Es tracta de l'Stand número 24, anomenat LA SÈRIE DE LA TEVA VIDA / M'ANIMA L'ANIME. Uns grans cartells anunciaran la presència d'en Joan Sanz, en Carles Lladó i un servidor. Els tres hi estarem TOTS els dies i totes les hores.
Per una banda vendrem i signarem el llibre la Sèrie de la Teva Vida a tothom, fins i tot si el compreu a qualsevol altra stand del Saló (Norma Editorial, Fnac...) i per l'altra, l'stand vendrà productes únics i personalitzats que formen part de M'ANIMA L'ANIME. (Atenció a tots els Fans de Bola de Drac i One Piece).
Què és M'anima l'anime? És el nom en què hem registrat tota una sèrie de nous projectes, entre ells els tallers de doblatge. A partir d'ara els tallers s'anomenaran "M'anima l'Anime", per exemple. I a l'Stand
del Saló donarem informació. Tenim altres sorpreses, però caldrà que ens visiteu a l'Stand per esbrinar-ho, només us dic una pista... Porteu el mòbil! Però això no és tot! Farem 8 sortejos amb tota la gent que compri alguna cosa, fins a 5 euros tindreu un ticket amb un número, si per exemple compreu el llibre en tindreu 4 (cada 5 euros un ticket) i a les 13'30 hores i a les 20 hores farem els sortejos en directe. Qui guanyi rebrà un munt de regals, entre ells 2 vals per fer un taller de doblatge gratuït i 2 vals per veure "in situ" una sessió de doblatge en directe on participaríem nosaltres. De quina peli es tractarà? Ja ho veurem. En definitiva el pack estarà valorat amb més de 200 euros.
Els quatre dies estarem a l'Stand però a més a més, diumenge de 13'30 a 14'30 serem a l'Stand de Selecta signant DVDs de Bola de Drac i fent un show amb els nostres "alter egos" i cap a les 18 hores acabarem fent  la presentació oficial del llibre a la sala d'actes del Saló.

7 comentaris:

 1. Perfecte!
  Ja que no em toca la loteria a veure si em toquen les entrades. Tot i que sinó vindré igualment per cinquena vegada als tallers. xD
  Ens veiem el dissabte! ;)

  ResponElimina
 2. Òndia vaig anar-hi divendres i no sabia que hi fóssiu (porto temps desconnectat de la xarxa per exàmens etc.) He sabut de la vostra presència per una foto d’un cosplay que vaig fer davant del vostre stand ple de gent i, amés del rètol, hi surts en un racó en petitet. L’any passat vaig anar a comprar el llibre al de matí i com que tu i el Joan estàveu per allà vaig aconseguir la vostra firma i foto poc desprès d’obrir el saló.
  Dedueixo pel teu comentari que, sempre que sigui possible, teniu intenció de tornar-hi mes cops al saló. Es un fet interesant perquè afegiu novetat a les activitats que s’hi acostumen a fer i sempre dona la possibilitat de tornar-vos a agrair la vostra dedicació al doblatge de bona qualitat. Cal agrair-vos també la vostra participació en fomentar la lectura i en obrir una mica al públic aquest mon desconegut que és el doblatge.
  Sembla mentida que hagi crescut envoltat de moltes veus que mai he sabut reconèixer i ara que he tingut l’oportunitat de parlar una mica cara a cara amb tu, el Joan Sans, l’Albert i la Nuria Trifol i l’Enric Isasi-isasmendi us reconec les veus allà on les senti. També n’he començat a reconèixer d’altres indistintivament de si són en català o en castellà.
  Ja no puc veure les pel•lícules de la mateixa manera!!!! (no dic televisió perquè de televisió “tristament” ja no en veig gaire...)
  Una mica massa tard però que us vagi bé l’estada al saló i que no us canseu gaire.

  ResponElimina
 3. Gracies !! A mi m'han firmat l' esquena x). A veure si tinc sort i amb toca ^^

  ResponElimina
 4. Hola!!! Soc el guanyador del diumenge. Em fa molta il.lusio anar a fer el doblatge. Sou molt grans i a mes molt simpatics. Ja tinc ganes d'anar a fer el doblatge

  ResponElimina