diumenge, 19 de gener del 2014

COMENCEN LES EMISSIONS DE ONE PIECE

Com ja deveu saber, tv3 ha comunicat que a partir d'aquest dijous comencen a emetre els nous episodis de One Piece. La veritat és que anirem bastant pillats amb el doblatge. Com us imagineu són els episodis més complicats que mai he fet de One Piece. El ritme de traduccions, adaptació, ajust, direcció i doblatge s'està realitzant amb la màxima celeritat possible, i creuem els dits de què podem anar acabant els episodis sense problemes. De fet ja estem acostumats a treballar amb màxima pressió en el nostre sector, cosa que mai és aconsellable per a poder fer la feina ben feta.
Per tant dijous podreu començar a veure els primers resultats del doblatge en català. Desafortunadament hem hagut de fer algun canvi en algun paper important per causes de força major. Tot i que no us preocupeu, la tripul·lació del Barret de Palla som els mateixos. Un altre paper important torna a tenir la veu que tant desitjaveu. I algunes noves veus apareixeran a l'univers One Piece. Tot i així, acabem de començar, portem molts pocs episodis doblats. Doblar One Piece, i aquesta saga sobretot, amb la quantitat de personatges que apareixen és molt complex. Intentem fer-ho el millor possible, tal com ho requereix la sèrie.

15 comentaris:

  1. Ho sabem, és complicadíssim, i també sabem que esteu fent una feina excel·lent. Moltíssimes gràcies per tot.

    ResponElimina
  2. Ja tenim ganes de gaudir-los!!! I sobretot, esperem que emissió tan immediata no afecti a la qualitat del doblatge!

    El que tenim molt clar els seguidors de la sèrie i els qui coneixem a alguns de vosaltres és que el compromís i l'esforç per fer la feina ben feta estan assegurats!

    Per cert, els openings fa la pinta que no es doblaran, oi?

    Gràcies per informar sobre el procés de doblatge! Esperem, com l'anterior vegada, informacions com noms de dobladors/ores que hi intervindran, imatges, vídeos... Això els grans seguidors i els fans més fidels ho agraïm de tot cor.

    ResponElimina
  3. La veritat, sapiguent això, jo us hauria deixat un mínim d'un mes per fer el doblatge, se que esteu acostumats, però no em sembla gaire ètic. Faré servir un expressió, això de "la letra con sangre entra" es una mica heavy però es el que penso jo en quan a la pressió que es rep per aquest doblatge. Si alguna persona s'ha sentit ofesa o no está d'acord amb el que jo he dit, demano disculpes, però es la meva opinió.

    Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tota la raó, jo tinc moltes ganes de veure'ls però em sembla que s'han passat una mica només deixant 2 setmanes per començar

      Elimina
  4. Tots el fans agraïm la pressa que us heu donat en doblar-los i us agraïm la qualitat amb la que sempre ens heu delectat. Seguiu com sempre!

    ResponElimina
  5. Marc no sabia que en Joan Sanz era mediador, he vist l'anunci del 012 avui per TV i m'ha fet gràcia.

    Aquí teniu el enllaç de youtube, el video es es del estiu passat (ho sé) pero ho he vist avui i l'he volgut compartir.

    http://www.youtube.com/watch?v=fO0ppitOqPo

    ResponElimina
  6. Quines ganes!!!!! Per fi nous capitols de OP!!!!!!!

    ResponElimina
  7. Parlo en nom de tots els fans quan dic que estem molt i molt agraïts per aquests doblatges, i espero que en seguiu doblant molts més !!!

    ResponElimina
  8. Com han dit més a munt, crec que os han fotut massa pressa. A veure quienes sorpreses ens trobem en els capítols. Jo haguès preferit esperar una mica més i que estigui tot perfecte que precipitar-me i ficar la pota. Tan de bo sorti tot bé i no hagi cap problema de cap tipus.

    Gràcies a tots els que feu posible que puguem seguir gaudint de One Piece en català!! Quines ganes de veure la millor temporada de One Piece en el nostre idioma!!

    ResponElimina
  9. El primer capitol ma agradat molt millor en catala q en japones per q no pillava res pro la veu d'en Jinbe m'agradava mes avans. A part de aixi ma agradat molt!!!!!!

    ResponElimina
  10. Tinc unes ganes d'escoltar la veu de l'Akainu i veure el nous capitols

    ResponElimina
  11. Moltes gracies pels nous capitols, ja tinc ganes de veure tota la guerra de marineford en catala ja que per mi One Piece es molt millor amb catala, i agraeixo molt la gran feina que l'equip de doblatge esta realitzant ja que son molts personatges que s'han de doblar i deu ser molt complicat. Espero també que els dos openings hi haura en aquesta saga siguin en catala, crec que així marineford pot quedar encara molt mes ben perfeccionat, pero gracies igualment per aquests nous capitols de One Piece. Ojala en segueixin fent-ni mes.

    ResponElimina
  12. Gràcies. Només puc donar-vos les gràcies. Que, després de dos anys sense doblatge en català per alguns personatges, encara continuin tenint les mateixes veus es per agrair i disfrutar. A part que el doblatge en si és d'una qualitat extraordinaria. Continueu així i felicitats per la feina feta.

    ResponElimina
  13. Visca! Sóc molt feliç! Molt bona feina dobladors!

    ResponElimina
  14. Ja sé que no te res a veure amb la teva entrada però, es que estic fent el treball de recerca sobre l'arribada de Bola a Drac aquí a Catalunya, i del anime una mica en general i m'agradaria saber si em podríes fer el gran favor de deixarme fer-te una entrevista. Sería una ajuda molt gran per la meva part práctica. De totes formes Gràcies.

    ResponElimina