dilluns, 31 de març del 2014

JA S'ACABA EL DOBLATGE DE ONE PIECE

Aquesta és la darrera setmana que doblem One Piece. Sembla ahir que vam començar!
El tema de l'opening, o el format de pantalla, no és competència meva ni de cap persona responsable del doblatge (equip artístic o tècnic).
Nosaltres doblem les imatges que rebem. Que són les mateixes que veieu. Per tant no tinc ni idea de perquè no s'ha canviat l'opening. Jo, quan veig els episodis en japonès, abans de doblar-los, tenen el mateix opening i ending de sempre.

29 comentaris:

  1. Oh vaja... Fins quin episodi s'ha arribat de One Piece exacte?

    Podries donar també notícies del doblatge de la peli de Bddrac? L'estrena és per d'aquí dos mesos als cines, i en algunes pags ja han fet públics els dobladors castellans... A nosaltres ens interessen els d'aquí i no en sabem res, tot i que es de suposar que el 99% de veus es mantinguin com a Z-Kai? :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Estigues atent a la pàgina de Facebook de SelectaVision. Tard o d'hora ho desvetllaran, com han fet amb els actors i actrius de la versió en castellà.

      Elimina
  2. Marc més o menys quan tardareu a doblar més episodis?? o Pel·licules??
    Sou els millors dobladors d'anime :)

    ResponElimina
  3. Doncs quina pena, l'opening 14 es un dels millors, per a mi

    ResponElimina
  4. tv3 realment va comprar les pelis de one piece?

    ResponElimina
    Respostes
    1. No, no están llicenciades per Espanya (per Europa si, en altres llocs s'han doblat), per tant tv3 no les ha comprat mai, es a dir, ens van mentir en la presentació del canal 3xl dient que anaven a donarles...

      Elimina
  5. no es doblaran mes capitols al catala?????????????

    ResponElimina
  6. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  7. No estic gaire segur d'escriure això aquí, però com ha dit el nostre company/a Kogoro, fa poc que vaig saber del doblatge de Bola de drac la batalla dels deus, i la veritat es que tinc unes ganes INCREIBLES de veure-la traduïda al català. Si hi ha algun petit detall, per petitó que sigui que es pugui dir s’agrairia molt :)

    ResponElimina
  8. Però tens alguna forma de saber Marc, qui munta els episodis per preguntar-los per què no hi ha l'opening?

    ResponElimina
  9. pero la serie es seguira doblant al catala?

    ResponElimina
  10. Respostes
    1. Suposo que pararan un temps i quan hi hagi un "gran" marge respecte al Japó, doblaran però lo més segur es que hi hagi un break de 2 anyets.

      Elimina
    2. Lo del gran marge avui dia és un error pq molta gent no s'espera i s'ho mira en VO. A més i per posar un exemple, Pokémon a Clan només té un marge de 20 i pocs episodis amb el Japó... Suposo q seran altres factors com contractació o pasta :S

      Elimina
    3. Home, de marge en tenen, el que passa es que si surt més barat comprar els episodis més tard doncs no els compraran ara, s'esperarán un temps segurament.
      Pokémon es un altre món, no dic que no s'ho miri més o menys gent, pero segurament rtve els hi surt més compte comprar el drets de Pokémon que per exemple One Piece, el més segur que sigui per un tema d'audiència.

      Elimina
    4. De Naruto tampoc no se sap res! ni Tv3 ni res si vols veure-ho cap a internet! XD

      Elimina
  11. Una pena, tot i això gracies per doblarnos la saga de Marineford, la millor per a mi

    ResponElimina
  12. Hola m agradaria saber si heu doblat alguna pelicula en catala es que les estic buscant i no les trobo

    ResponElimina
  13. Fins a quin episodi heu doblat?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs han fet fins al 504... Per setmana santa no fan OPiece, i després de SSanta tampoc la continuen!

      Elimina
    2. ja he vist... es una llàstima suposu que els reservaran per més tard o no se però van dir que farian fins al 516..

      Elimina
  14. Hola a mi m'agradaria saber si hi ha alguna posibilitat que doblin bola de drac Z Kai la saga d'en Bu, que ara l'emetran al japo.

    ResponElimina
  15. Una pregunta, tv3 a dit que els ultims 12 episodis de One Piece no han pogut ser doblats encara, això es perque tenieu que començar el doblatge de La batalla dels Déus? o hi ha una altre raó?

    ResponElimina
  16. M'agradaria que que quan acabesiu de doblar la resta de capitols de one piece i la pelicula de bola de drac, que continuesiu amb bleach que l'heu deixat a la meitat es una serie que m'encanta molt, ja que és una serie molt bó i que val la pena continuar-lo doblant.

    ResponElimina