dimecres, 1 de juliol del 2015

NOU TALLER DE DOBLATGE ANIME, 25 de Juliol de 2015

Com podeu observar des del mes de Febrer que no hi escric res. La màxima il·lusió seria anunciar-vos novetats amb els animes (One Piece, Bola de Drac etc.) però com ja sabeu, la notícia és que no hi han notícies.
L'únic anime que he dirigit i doblat darrerament ha estat Shin Chan, 65 episodis antics que pràcticament ja s'han acabat d'emetre. A part d'això quatre pelis també del Shin Chan que en aquest cas només vaig participar com actor.

El que la majoria ja sabeu és que pel Novembre s'estrena la darrera pel·lícula de Bola de Drac als cinemes. Encara no l'hem doblat, ni hi ha una data concreta. Tots tenim esperances de què el Setembre s'activi tot una mica  i qui sap si abans del Saló Manga puc donar-vos alguna sorpresa.

Per altra banda, els de M'anima l'Anime farem un taller de doblatge només per a gent que no ha participat el dissabte 25 de Juliol. Seran més de 4 hores doblant amb nosaltres en un estudi de so de Barcelona i els preus van de 40 a 50 euros. Qualsevol informació envieu un email a doblatgeanime@gmail.com. i us informarem de tot.
El Setembre en farem un per a gent que ja n'ha fet algun.3 comentaris:

 1. Don't worry, portem mala ratxa d'anime des de fa ja uns quants anys i, per tant, no crec que hi quedi massa més.

  Mala sort que al final no van pillar Fairy Tail ni Ataque a los titanes :(

  Una pregunteta, es cert alló de que estaven comprant o ja havien comprat nous capitols de Bleach, i alguna peli d'aquest, just abans de tancar el 3XL?

  PD: Espero que algún dia ens visiteu a Lleida que es la única regió que no heu vingut mai jajaja

  ResponElimina
 2. I qui les va dirigir, les pel·lis de shin chan?

  ResponElimina
 3. Quan fareu One Piece en català un altre cop?
  És a dir al super3, quan l'emetreu?

  ResponElimina