dimecres, 25 de novembre del 2015

NEIX LA NOVA WEB "M'ANIMA L'ANIME" i un NOU TALLER DE DOBLATGE ANIME, DISSABTE 12

Tinc dues novetats importants que explicar. La primera és que "M'ANIMA L'ANIME" ja té web.
De mica en mica anirem aportant informació i dades. A través de la web podreu demanar comprar
productes "M'anima l'Anime" (pòsters, samarretes, tasses, el llibre "la sèrie de la teva vida"...) Ara per ara encara no hem posat l'enllaç per a poder fer la comprar "online", en breus dies ja serà operatiu.
També a través de la web podreu demanar gravacions, que se us serà enviada via email.
Com molts ja sabeu, l'equip "M'anima l'Anime" està fent un esforç per a poder aconseguir les sabatilles esportives de Bola de Drac que fins ara, únicament es poden vendre a Mèxic. En una primera fase estem recaptant gent que estigui interessada, com ja vam anunciar i realitzar en el Saló Manga. Tothom que li agradaria fer-se amb unes o desitja més informació només han d'entrar a la web, clicar  a l'apartat "CLUB DE FANS" i preguntar via email com s'ha de fer per entrar a la llista de reserva. No heu de pagar res, se us demanarà una sèrie de dades (nom, email, mòbil, talla de claçat...) per tenir el vostre contacte i se us informarà del preu, així com dels models que existeixen. Només es tracta d'una primera llista  per a saber quina demanda tenim, mentre treballem en tots els aspectes comercials necessaris per a poder tenir-les.
També a l'apartat "ESDEVENIMENTS" de la web anunciarem les pròximes sortides o tallers que fem. De moment, oficialment, el dia 12 de Desembre en fem un (NOMÉS PER A GENT QUE NO N'HA FET MAI). Aquesta és la segona notícia. Hem ajustat molt els preus perquè es pugui apuntar la màxima gent possible. Per tant a través de la web o de l'email manimalanime@gmail.com podeu demanar informació o apuntar-vos-hi.
També veureu que estem preparant una festa sorpresa, en un local de Barcelona, on volem que els fans de l'anime (i en especial de las sèries que doblem) siguin els protagonistes. Molts de vosaltres ja us coneixem, i per tant volem ajuntar-nos tots en una festa molt especial on no hi faltaran sorpreses.
Per altra banda, la web serà la manera de què ajuntaments, centres cívics, biblioteques... desitgin la nostra presència per a fer conferències sobre el doblatge anime, sobre el llibre, etc. puguin posar-se en contacte amb nosaltres.

La web acaba de néixer, i de mica en mica l'anirem polint. Hi ha molta feina encara!

De moment, l'esdeveniment més immediat és el Nou taller de Doblatge que farem el dia 12 de Desembre. En dos torns, matí i tarda. Qui encara no s'hagi decidit que no pensi gaire. Les places són limitades i estan molt buscades!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada