dissabte, 19 de desembre del 2015

NOVES NOTíCIES SOBRE EL DOBLATGE DE BOLA DE DRAC Z KAI

Desafortunadament us he de comunicar que en Jordi Vila no dobla en Majin Bu en els nous episodis que estem doblant. Un dia abans de començar, i amb tot el dolor del món, en Jordi va haver
de desistir de doblar el seu personatge per prescripció mèdica. Ell és el primer en lamentar-ho, però no s'hi pot fer res. Per tant, en Bu, en aquesta saga, te la mateixa veu que qui el va doblar en les dues darreres pel·lícules de Bola de Drac.
Com la majoria sabeu, els nous episodis del Kai es començaran a emetre per Tv3 a principis de Gener. I el títol serà BOLA DE DRAC Z KAI: ELS CAPÍTOLS FINALS.

Per acabar us diré que doblarem totes les fusions amb dues veus (amb les veus dels personatges fusionats) tal com es va fer amb en Goten i en Tranks en el Z. I ja us puc confirmar que "Gotranks" l'anomenarem com l'original: "Gotenks".

Si fossin capítols nous, o pel·lícules, potser els canvis que estic fent no serien tan rigosoros perquè estem acostumats a uns noms des de sempre. Fixeu-vos que en les pel·lícules hem canviat poca cosa. Però com és una repetició del Z crec que és la meva obligació intentar fer un traducció i un doblatge més acord amb l'original.

Aprofito el moment per a desitjar-vos unes Bones Festes i una bona entrada d'Any!!!

8 comentaris:

 1. Noticia molt trista, però que hi farem. Una abraçada per a en Jordi, que tingui sort i es millori.

  ResponElimina
 2. Sentir 'Majin Bu' o 'Gotenks' serà com sentir Kame "kame" ha. Es farà estrany tenir un personatge amb dos noms. Per aquesta regla no sé pq l'excepció va ser el Cor petit?
  D'altra banda, el Bu a les pelis ha parlat tan poc, que lo poc que ha parlat em va semblar el doblador de sempre, i ara veig que no. Mentres no es noti gaire... :-)

  I l'últim dubte: com pot ser que s'estreni ja al gener si tot just estan a Namek? Fotran un tall així pq sí? Jo creia que seguirien amb la sèrie fins al final del Cèl.lula i després enllaçarien amb el Z Kai Bu.
  Si ho fiquen així de la nit al dia es farà estrany, però tampoc m'estranya de la forma de fer de TVC.

  Bones festes!!!!!!!!!!!!!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Faran de dilluns a divendres el Kai, i el cap de setmana faran Bola de Drac Z.

   Tens totes les novetats a la pagina www.facebook.com/Boladedrac.cat

   Elimina
 3. Gran estrena el dia 11 de gener despres de les festes de nadal

  ResponElimina
 4. A partir del 11 de gener i de dilluns a divendres un episodi diari de la saga Bu de "Bola de Drac Kai" i els caps de setmana "Bola de Drac Z"

  ResponElimina
 5. Menys Bola de drac y mes one piece cullons jajaja que ya han passat 2 anys, ya li eu dunat realisma, esperan 2 anys com en la serie, ya va sen hora.

  ResponElimina
 6. Marc, us agraeixo molt que hagueu portat la darrera saga del Kai. I bon doblatge! Ara bé, sisplau, expressions com "fer-se el xulo" o "ser un bitxo raro" són necessàries? No deixen de ser castellanismes i no entenc que formin part d'un doblatge en català...

  ResponElimina