dimarts, 25 d’octubre del 2016

SALÓ DEL MANGA 2016

En pocs dies comença el nou Saló del Manga. Aquest any tornaré a ser-hi com a component de M'anima l'anime junt amb el meu company Carles Lladó.
Com ja he explicat a les xarxes, aquest any tenim moltes novetats ja que amb nosaltres hi seran 4 dibuixants que formen el grup Wpbc i  que també mostraran els seus productes únics i imprescindibles pels amants del manga i de l'anime! (DAC, Marc Godoy i XauyChu). Aquest any, l'estrella de l'stand seran sobretot tres sèries: One Piece, Bola de Drac i Slam Dunk. Però de fet tenim un munt de sorpreses! Algunes, pels amants de One Piece, força espectaculars.  Com sempre tots els productes podran ser signats per en Carles i un servidor. També podreu obtenir una gravació personalitzada a través del vostre mòbil de qualsevol dels personatges animes doblats.
A més, continuarem fent els clàssics sortejos (un parell al dia). I el guanyador tindrà la possibilitat de què li facin una caricatura pròpia al mateix moment disfressat del personatge d'anime que desitgi.
No hi podeu faltar! Tenim moltes ganes de tornar a veure-us i parlar una estona!
Recordeu, hi serem a l'stand 139 de M'anima l'anime, ben a prop del bar i la sortida d'emergència.







11 comentaris:

  1. Ostiiii mai e tingut la ocasió de veure-us, no em se ni les vostres cares xD però jo anire al soló del manga i espero conèixer algun dels dobladors de One Piece. Portu esperant capítols nous en català mes temps del que puc recordar xD Pero no perdu la esperança, espero tornar a escoltar les increïbles veus de aquest equip de doblatje. :)

    ResponElimina
  2. Gracias per el misatge de veu d'en carles lladó tmb donc las gracias per ma firma d'en Marc zanni :)

    ResponElimina
  3. Aviam si podrem veure algun video al youtube :)

    ResponElimina
  4. Estimat Marc Zanni,
    Som Animanga Catalunya, una associació sense ànim de lucre que vol fer un esdeveniment com el saló del manga en petit al municipi de Cubelles (BCN) per al 8 i 9 de Juliol, et vàrem veure al saló d'aquest any i ens va complaure veure't. per això ens agradaria que vinguessis al nostre esdeveniment.

    Atentament:
    Jaume M. Ruiz.
    President de l'associació.

    PD. si vols més informació pots entrar a la nostra web animangacat.com o pots contactar amb nosaltres a través del número de telèfon següent 93 011 35 69 o del correu jruiz@animangacat.com

    ResponElimina
  5. Hola Marc, em dic Júlia i necesito que em facis un favor molt gran.
    Si us plau, contactam per instagram, es urgent @juliafalcochampion.

    ResponElimina
  6. https://www.youtube.com/watch?v=UUyWBuLN-E8

    Bola de Drac Super Opening 2 En català

    ResponElimina
  7. Hola Marc, felicitats per la teva feina! Fa molt de temps que no publiques cap entrada, suposo que no tens cap novetat important o potser no tens temps, el cas es que trobo a faltar notícies teves com abans sí ens tenies més acostumats. Ànims i molta força per a continuar endavant amb els projectes

    ResponElimina
  8. aquest blog esta totalment abandonat, oi?

    ResponElimina