dimarts, 27 de març del 2012

Camí d'Impel Down

Ahir i avui ens hem tornat a retrobar amb en "Sanji", en "Franky", en "Chopper" i la "Nami". I de mica en mica ens anem aproximant a Impel Down. Ara començaran els autèntics "maldecaps" per poder coordinar la quantitat de personatges que apareixen amb les veus de doblatge. Ja us informo que unes quantes veus hauran de canviar de propietari. Els motius? Diversos. Ja fa uns quants anys que doblem la sèrie i la distància entre temporades moltes vegades és un handicap. Alguns actors que participaven a la sèrie, malauradament són morts. D'altres estan de baixa, alguns (amb tant de temps) han realitzat més d'un paper i ara em trobo que no els poden fer tots perquè pràcticament surten alhora. En definitiva que hi hauran canvis. Però sempre intentaré que siguin els mínims. Per altra banda és absolutament impossible que no repeteixi veus. Bàsicament és una qüestió econòmica. I els que heu vist els nous episodis ja coneixeu la brutalitat de personatges que surten en un episodi. Però també us dic que apareixeran veus noves. Algunes són molt conegudes i valorades per vosaltres. Avui ja ha aparescut l'Ace, que el fa el mateix doblador. I dintre d'un parell de setmanes, l'Alvida i en Buggy. Que també seran els mateixos. Per tant, no patiu. L'esperit One Piece seguirà intacte!

12 comentaris:

  1. Moltíssimes gràcies per la informació!!!
    Sobre els actors que han realitzat més d'un paper i pràcticament surten alhora, podries donar algun exemple? Ara no me'n ve cap al cap.

    Gràcies per tot. Ja tenim ganes de veure els capítols nous!!!

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies. Tot i que ja se sabia que seria pràcticament impossible no canviar ni repetir veus...

    Tot i així, ànims i endavant amb la gran feina que heu fet i esteu fent!

    ResponElimina
  3. En Jaume Mallofre va fer en Barbanegre i en Zeff i suposu que ha fet més. Ara com que ja fa temps que ho vaig veure, tampoc em ve al cap qui poden ser aquestes veus...

    Bé les noves veus sempre venen bé com a novetat sempre que es pugui amb nous personatges.

    ResponElimina
  4. Mmmmh, aixó em recorda que, més endavant, en la versió japonesa també "reciclen" les veus dels personatges principals... tot i que ho fan amb motiu xD... jeje

    Ostres, ja surt l'Ace!! >w<... quines ganes tinc d'escoltar-lo altra vegada... i també en Shanks, que la veu de l'Òscar em té enamorada >w<

    ResponElimina
  5. Doncs si en Mr.2, en Buggy i l'Ace continuen amb les mateixes veus vol dir que qui canvia de veu es o en Crocodile, en Mr.1, en Mr.3, en Garp, en Teach o algun dels de la seva tripulació. Jo espero que qui canvin de veus sigui la tripulació d'en Teach, no perque no m'agradin sinó perque son els "menys importants" d'aquesta saga (excepte en Teach)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ei! Que jo no ho he dit res de quins personatges es canvien! Només he parlat d'en Buggy i l'Alvida perquè són dels primers personatges que surten a Impel Down. Jo no he dit res dels altres. Tampoc es canviaran tants!

      Elimina
  6. Home si canvien la veu d'en Crocodile serà una "decepció" (si es per causes majors, no hi haurà res a fer), però el doblador d'en Croco el feia clavat.
    I el mateix passa amb en Buggy, però ja has confirmat que no canviarà la veu d'en Buggy, per tant... estic tranquil!

    ResponElimina
  7. Jo com sempre demano en Jordi Vila com a Jimbei XDXDXD

    ResponElimina
  8. No crec que en Mr.3 ni en Crocodile canviin de veu, més que res perquè els dos actors de doblatge van participar a Bola de Drac Z Kai.

    ResponElimina
  9. Per favor, que no canvii la veu den Crocodile! És un dels meus personatges preferits i seria una pena! En Crocodile sense la seva veu.. A més, amb la quantitat de capìtols que ha sortit es farà molt estrany!
    Bé, però si fossin causes majors no s'hi pot fer res...

    ResponElimina
  10. Totalment d'acord. Esperem que en Crocodile continuï amb la mateixa veu, que la clavava. Realment crec que és molt important que la conservi (de la mateixa manera que en Mr.3).

    ResponElimina
  11. Quins nervis, quines ganes de veure els nous capítols!!! El que més desitjo és escoltar la Hancock i en Jimbe, tot i que també vull tornar a escoltar veus que hi éren abans, com la de Crocodile, Mr3, i per descomptat, Ace... Quins nervis!!!

    ResponElimina