dijous, 8 de març del 2012

One Piece. Primeres notícies.

De mica en mica anem preparant els nous  episodis. Encara no hem començat a doblar.
Però el que ja puc confirmar per a tots els fans de la sèrie és que en Joaquim Sota, tot i que com molts sabeu s'havia retirat, farà en Mr.2. Una gran notícia, no creieu?

6 comentaris:

  1. I tan gran! No podia imaginar-me aquest personatge sense la veu d'en Joaquim Sota. Moltes gràcies per tornar a doblar aquest personatge, Joaquim, i moltes gràcies per cuidar tant el doblatge en català de One Piece, Marc.

    ResponElimina
  2. Grandíssima notícia Marc! Jo tampoc podia concebir aquest personatge sense el seu doblador habitual.
    De debò que moltes gràcies per la feina que feu.

    Es podria dir doncs, que tots els personatges que ja havien sortit tindran la mateixa veu? Per exemple en Crocodile (Joan Massotkleiner) etc.

    ResponElimina
  3. Genial notícia =)Gràcies Quim!!
    A veure si per la següent entrada al blog ens pots dir si algun altre personatge dels qie ja han sortit mantindran la seva veu: Crocodile, Buggy, Mr.1, Mr.3, Ace, Barbanegra...
    Gràcies per mantenir-nos informats Marc ^^

    ResponElimina
  4. Joaquim Sota ja va interpretar també a l'Spandam, sens dubte un gran doblador.

    En Crocodile crec que si ja que en Joan Massotkleiner va sortir no fa gaire interpretant a un personatge de Saint Seiya: el quadre perdut.
    En Buggy també, el qual va fer en Freezer a BDZ Kai, i l'Aleix crec que era, també està fent cosestes. En Mr.3 si que no ho se.

    ResponElimina
  5. Uf, l'Spandam m'encanta com és precissament per la veu, apart de que sigui una espècie de conya perquè com a dolent queda una mica malament (sempre es moca, o es crema, o es cau, etc).... no hauria relacionat les veus de Mr 2 amb la de l'Spandam, encara que ttos dos criden molt!! xDD

    ResponElimina
  6. Gran noticia!! Certament, en Mr. 2 és un d'aquells personatges de veu molt característica, i que en Quim Sota, tot i retirat, mantingui el personatge, diu molt de la passió que sentiu per la vostra professió. Als fans de l'anime en català, aquestes coses ens arriben al cor. Moltes gràcies Quim!!! Moltes gràcies Marc!

    ResponElimina