diumenge, 8 d’abril del 2012

Número d'episodis per a doblar

Aquesta setmana passada no hem doblat One Piece. La setmana que ve hi tornarem.
Molts em pregunteu fins quin episodi exacte doblarem. Ara per ara, això no vol dir que posteriorment arribin més, tenim per a doblar fins l'episodi 456. Es pot dir que tota la saga Impel Down.

5 comentaris:

  1. Moltes gràcies per informar!!!

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies! Seria una notícia genial poder doblar fins abans del Time-Skip!
    Ànims!

    ResponElimina
  3. Doncs per mi que tindrieu que fer Marineford tot i que no sé com funcionar això dels capítols de comprar (o el que es faci)... Moltes gràcies!

    P.D: Molaria veure el Time-skip en català

    ResponElimina
  4. Perfecte!
    Ara només falta saber si començarà després de tots els capítols que falten o com anirà la cosa, perquè de 4 en 4 per setmana ens morirem de la espera :D!

    ResponElimina
  5. Doncs amb el temps que fa que esperàverm capítols nous de OP, comprar només 50 capítols ho trobo molt poc. Després què? Repetir de nou TOOOTA la sèrie a 1 capítol per dia (ni tan sols divendres!) i estar-nos un any i mitj més per 50 capítols nous? Trobo que és molt lent.

    Vosaltres no teniu la culpa! I sé que hi ha crisi, que no "hay pasta para dibujitos", és lo que deu pensar el nou director de TV3 (Mr Sallent, ex-RAC1), però vaja, almenys total a saga de Guerra d'en Barbablanca (406-516), perquè si ens quedem al 456 ens quedem a los portes de MarineFord. 50 capítols s'esgoten en 2 mesos i mitj :(

    En fi, paciència! Tan de bo arribin més per poder-los doblar a temps!

    ResponElimina