dilluns, 28 de maig del 2012

Continuem amb One Piece

Continuem amb One Piece, tot i que ja falta poc per a acabar de doblar els episodis que tenim :-(
En aquests darrers episodis els "protagonistes" són la quantitat de soldats i monstres que apareixen. Les convocatòries són realment esgotadores tot i que divertides. És una de les meves màximes fer la feina amb bon humor, els actors estan més relaxats i la feina surt millor.
Les lluites cada vegada són més intenses... El "drama" està servit!

12 comentaris:

  1. Bé, als fans ens fa sentir orgullosos que els dobladors s'ho passin bé doblant One Piece, pot ser esgotador però també ho agraïm moltíssim.

    Ja només us quedarà una saga per doblar abans d'arribar a la meitat de la sèrie, on hi ha el salt temporal.

    Ànims!

    ResponElimina
  2. Home, millor passar-ho bé que estar de morros, no? ^^

    Per cert, Marc... pot ser que fossis tu a qui vaig sentir a Sombras Tenebrosas? Estava hipnotitzada per en Johnny Depp quan, de sobte, sorpresa! xD

    ResponElimina
    Respostes
    1. xD... això de trobar veus conegudes és un vici!! Em passa el mateix amb els actors de doblatge japonesos.

      Haig de reconèixer que, tant la teva feina com la de l'Òscar Muñoz en doblatge d'anime m'encanta! Em passaria el dia remirant One Piece i Yu Yu Hakusho xD

      Feu una gran feina, tots els dobladors vull dir.

      Elimina
  3. Si us plau m'agradaria molt veure com dobla en Josep Maria Mas a en Sanji en el 454 quan es "transforma" XD
    Espero que sigui com quan es va doblar el final de Enies Lobby que nomes va ser una pausa de tres o 4 mesos entre Enies Lobby i Thriller Bark, espero que aquest cop també sigui així, un cop feta Marineford ja es pot fer un altre pausa de dos o tres anys XD

    ResponElimina
    Respostes
    1. La setmana que ve doblarem aquest episodi.

      Elimina
    2. Home... de dos o tres anys no! Un... dos.., però tres són molts. Encara que si han de ser tres els esperarem, seran molt durs, però els esperarem (al menys jo). Lo guai seria que doblessin fins que en Ruffi anuncia lo dels 2 anys. Lavors si que no m'importaria esperar tres anys per veure'ls junts un altre cop a Sabaody.

      Elimina
  4. Escolta Marc, si realment et sap greu acabar de doblar els episodis de One Piece que et queden té una solució molt senzilla: comprau-ne més!;) Hahahahaa!!
    Així estariem tots contents: els fans, que dindriem més capítols, i tú, que seguiries doblant One Piece. Qui tal vegada no sigui tan feliç amb la idea sigui TV3...

    ResponElimina
    Respostes
    1. no crec que sigui tan facil comprar nous capitols, no se quant costarà un capitol i el sou dels dobladors pero seria comprar uns 30 i pico capis (això si nomes es compra Marineford), a mes, si en Marc s'ha sorpres de la cantitat de personatges que surten en aquests ultims capitols doblats de Impel Down no sap el que li espera en MArineford perque apareixen moltisims mes personatges XD imaginat el cost dels dobladors!!
      A mes tot depen d'Arait Multimedia que nomes te comprats fins al 456.

      Elimina
    2. No depen dels dobladors la compra dels capitols.
      Si falten dobladors o més ben dit diners jo m'ofereixo per doblar gratis. jajaja xDD

      Elimina
    3. Ja ho sé tot això! Hahaha. Només feia el comentari perquè en Marc havia posat " :-( ". Pero bueno, si tenim els dobladors "de part nostra"... millor que millor, no?
      I a jo tampoc m'importaria doblar gratis. Entenc que hauria de ser un personatge secundari poc important... en Marco per exemple. A més queda guai: en Marc dobla en Marco. Hahahahaa!

      Elimina
    4. Home en Marco no es molt secundari XD a mes ja te doblador català XD jo faré d'Oars III XD

      Elimina