dijous, 20 de febrer del 2014

A punt de finalitzar el doblatge de "La gran guerra" a One Piece

La setmana que ve haurem passat un dels moments més "intensos" de One Piece. No faré "spoilers", però jo diria que des de les escenes dramàtiques de la Nami a la illa dels tritons, no havíem viscut unes seqüències tan dramàtiques i intenses. I, parlant del doblatge, cal valorar la interpretació dels principals companys que hi participen en aquests moments tan dramàtics.
He de reconèixer que ha estat la saga més dura que he fet d'aquesta sèrie. La qüantitat de personatges que surten és brutal (què us he de dir)!
Sempre es pot millorar, jo sóc el primer que ho reconec, però crec que està quedant un producte prou digne.
Encara ens queden capítols per doblar... One Piece continua!

21 comentaris:

  1. De moment només podem felicitar per la gran feina que esteu fent, seguiu així per molt de temps! xD

    En temes de doblatge sou insuperables, si que és cert que podria millorar el tema "del que es diu", ja sigui pronuncies o petits detalls però això són coses puntuals, generalment en aquest aspecte també està prou bé.
    Ja saps que qualsevol dubte de la sèrie o cosa que no tinguis clara ens ho pots preguntar a nosaltres, que estarem encantats d'ajudar.

    Endavant Marc, ànims!

    ResponElimina
  2. Jo crec que heu fet mol bona feina pel poc temps que us han donat fer doblar els capítols continueu així!!!!!!!!!

    ResponElimina
  3. Heu fet un treball excel·lent...i enhorabona Marc pel teu treball, no només per la dificultat alhora de la quantitat de personatges, sinó també per la feina de les veus que has fet; tret de la del Jimbe (no si podia fer res) i una puntual com la del Rayleigh (però que no té molta importància), totes les veus han mantingut el seu doblador de sempre. Ha estat perfecte!

    ResponElimina
  4. Espero que es continuï doblant sempre! Una pregunte en Carles Lladó fà la veu de l'ace i en Ruffy no?

    ResponElimina
    Respostes
    1. No home no, en Carles Lladó és la veu d'en Ruffy exclusivament. El que fa l'Ace és l'Aleix Estadella.

      Elimina
  5. Bones, només puc que us ho esteu currant com cap altre, enhorabona.
    I.. desviant-me una mica del tema, avui en suplement dels diumenges del Punt Avui, han escrit un article sobre el doblatge en Espanya i explicant, una mica els inicis de la professió i com d'important ha sigut Catalunya per aquest sector, si algú li interessa i té el diari de avui a mà que li doni un cop d'ull, molt interessant, ho recomano.

    Salut.

    ResponElimina
  6. Molts ánims pels capítols que us falten! Tú i tot l'equip heu fet una feina brutal al doblar tans capítols i amb tants i tans personatges que, a sobre, son tan esbojarrats i estrafalaris que no deuen ser gens fàcils de doblar.

    Espero que algún día l'anime català torni a ser el que era, com a mínim encara tenim els profesionals en forma i amb ganes de fer la feina ben feta :)

    ResponElimina
  7. Enhorabona per la feina Marc! Possiblemente no tornarás a tenir una direcció de doblatge tan complicada com aquesta, almenys en anime.
    Traducció genial, doblatge genial(conservant el 99% de veus), tot perfecte tot i la pressió a la que heu estata sotmesos, sobretot pel fet de doblar-los amb tanta pressa.
    Tenim molta sort de tenir uns professionals tan bons com vosaltres

    Felicitats

    ResponElimina
  8. Una pegrunta, alguna noticia de Slam Dunk si seguiràn amb l'ànime?

    ResponElimina
  9. One Piece per a mi la serie per excel·lència de manga i anime, ja vaig seguint els capítols en japonès, però no hi ha més honor que poder tenir els capítols doblats al idioma propi a més d'una qualitat quasi calcada de la japonesa, fen-te riure o plorar. Només puc dir que m'agradaria que no es deixés de doblar mai, veure la serie doblada fins al final seria un somni. Molts ànims Marc, a seguir millorant i que continui la festa ;)

    ResponElimina
  10. Molt bona feina a tot l'equip de doblatge de one piece. Fa unes setmanes vau dir que anaveu amb pressa pel tema de doblatge i esperaveu que fos exitos, sincerament mai habia vist un doblatge tant ben fet com vau fer amb Bola de Drac. I Marc sincerament encara que li possis la veu a molts altres personatges, sempre seguiras sent la veu d'en Son Goku!! Una última cosa el vostre llibre "La serie de la meva vida" junt amb en Joan Sanz feu molt bona analogia d'una de les sèries que més massa a mogut

    ResponElimina
  11. Trobo excelent el treball que hi dediqueu als doblatges(sobre tot els de One piece,esclar) encara que d'altra banda jo soc un "novell" em aquest tema per aixo intentaré integrar-me el mes ràpid millor perque el meu objectiu aquí es assabentàrme de les coses de les meves series preferides el més abans possible.
    Gracies

    ResponElimina
  12. Moltes gràcies a tots per doblar tants capítuls en català. M`ha sorprès molt la rapides em la que s`ha fet, pero tot i això no ha afectat la qualitat. En Jinbei només torna a apareixer a la saga de l`Illa dels Tritons. M`ha agradat molt que torni la veu d`en Barbanegra. Felicitats, tant els dobladors com els tècnics, per la vostra magnifica feina. Ha sigut la saga més difícil de doblar. Hi havia un munt de personatjes, i els dobladors del barret de palla han tingut que fer algunes veus secundaries. Seguiu així, ja no ens queda res per ser la primera versió no japonesa amb més capituls del món. Ànims

    ResponElimina
  13. Hola! Ja s'ha confirmat l'estrena de la peli de BDDRAC la batalla dels déus almenys en castellà (ja hi ha pòster oficial traduit). Suposo que nosaltres la gaudirem en català (en castellà no tindria massa sentit)... En donaras notícies obviament si s'arriba a doblar, oi? Thanks!

    ResponElimina
  14. fins a on esta doblat? esta previst continua amb la saga de la illa giogyn ( dels tritons )? gracies i felicitats per la feina!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Fins el 516, i sobre l`illa dels tritons encara no se sap res, però crec que trigarem un temps ja que ens acaben de comprar capituls nous.

      Elimina
  15. una pregunta que no té res a veure,algú sap com puc posar-me en contacte amb tv3? m'agradaria demanar que tornessin a emetre la sèrie de berlin berlin que feien fa uns anys al 3xl i no la trobo enlloc.. i sé que tv3 té tots els capítols doblats.
    Gran one piece el capítol d'avui pel de punta! gran feina us ho curreu molt

    ResponElimina
  16. Només volia felicitar a tot l'equip de doblatge, ho heu fet de conya. I particularment al Carles Lladó, impressionant la seva actuació al capítol d'ahir!

    ResponElimina
  17. Felicitar a tot l'equip de doblatge que esteu fent molt bona feina i també publicitar el twitter de One Piece Catala que tinc @onepiececat si us plau seguime es comoletament nou :)

    ResponElimina
  18. Una pregunta, que ha pasat amb el opening 14 "Fight Together"???
    Gracias i felicitats per aquest gran doblatge

    ResponElimina
  19. Què ha passat amb l'opening 14 'Fight together'?
    PD: Enhorabona pel treball realitzat, està quedant molt bé i tinc ganes de que es segueixi doblan la sèria.

    ResponElimina