diumenge, 4 de març del 2012

[Extra] Vídeofòrum de Bola de Drac: Homenatge als actors desapareguts.




Aquest és el vídeo que els organitzadors van realitzar i van mostrar al videoforum en homenatge els actors i actrius desapareguts i que van participar en el Bola de Drac. M'he permès el luxe d'agafar-lo del facebook d'en Pedro Garcia. Cal dir que en Danny Rock és el creador del vídeo. I que està realitzat amb un absolut respecte i sensibilitat.

2 comentaris:

  1. Tot un honor el poder fer-ho "Kakarot" !!!

    ResponElimina
  2. Un video molt emotiu! No sabia que hi havia hagut tantes baixes durant els anys de doblatge de la sèrie! I gent jove molts, a més! I gent que havia doblat DBGT! No ens donem conta i la sèrie ha tingut l'honor de tenir veus com en Jordi Dauder o el mateix Norbert, al que tinc molt present per haver re-vist Nissaga de Poder no fa masses mesos.

    Realment una sèrie pot ser bona, però amb un doblatge bo encara és millor! Es disfruta molt! I això ho diu un defensor de la VOS! Tot té el seu moment i els pros i contres. TVC ha fet un treball excel·lent doblant moltes sèries, on es nota molta dedicació (possiblement per menys diners del que tocaria, però això ja seria un altre tema).

    Descansin en pau totes aquestes veus que ens fan somniar!!!

    ResponElimina