dimecres, 25 de novembre del 2015

CONTINUEM DOBLANT "BOLA DE DRAC Z KAI"

Ja portem més de 20 episodis doblats del Kai saga Bu.
Quan s'emetin veureu algunes novetats. I sé que alguns no els hi agradarà, en canvi d'altres n'estaran contents. El redoblatge del Kai té dues particularitats; intentar captar el màxim possible l'esperit del Z i rectificar o corretgir tot allò que en el seu moment no es va dir bé, i que per tant s'allunya de l'original. Per tant, hi hauran canvis en noms propis i en aspectes de traducció que en el seu moment "s'inventaren" o no es van aproximar a l'original. Sempre he dit que qui desitgi continuar veient Bola de Drac, tal com es va fer, té el Z. Ja que tenim la sort de tornar a veure episodis remastaritzats amb el Kai, intentem fer un bola que se sembli més a allò que els japonesos van crear. Això no vol dir que no gaudeixi del Z, ja que, com molt de vosaltres, forma part de la meva vida. Però veure les mateixes escenes amb nous aspectes que fins ara no havíeu escoltat també és divertit, us ho asseguro.
Tots els actors n'estem gaudint molt.
Dels personatges protagonistes de la saga Bu, n'he hagut de canviar alguns per diferents motius. Però tot i això podreu escoltar el mateix Son Gohan que en la Saga Bu del Z (i també li canviarem la veu en el seu moment), la mateixa Videl i (això em fa una especial il·lusió) el mateix Bu. En Jordi Vila m'ha confirmat que participarà en el doblatge del Monstre Bu... Perdò!! d'en Majin Bu! Sí. Ja us he dit que el Bola de Drac Z Kai, saga Bu, tindrà unes quantes novetats importants. Però totes elles estan realitzades amb el respecte i l'estima que li tinc a aquesta sèrie.

21 comentaris:

  1. A part del Bu bo que és el que fa en Jordi Vila el bu dolent continuara tenint la mateixa veu (que si no m'equivoco la feia el que fa en Franky de One Piece)?

    ResponElimina
  2. Suposo que el nom del Gran guerrer del vent també canviarà a Great Saiyaman. Però tinc ganes de saber com queda la part de "Superguerrer que ha superat la força dels superguerrers". La veritat es que a les pelis recents (BatDelsDéus i Ressurrecció F) em va "chirriar" bastant que els anomenessin 'saiyans' tot i que de fet, és l'original...

    Aprofito per preguntar: Si el Son Gohan de Z previsiblement pel que es pot deduir del teu text, tindrà la veu de quan va a l'institut i després quan ja es més "home", com és que la de Resurrecció F va canviar tant? O almenys va ser la percepció que vaig tenir.

    Esperem que si hi ha canvis es notin els menys possible i que hagin tocat a personatges poc importants. Babidí estava super ben triat, espero que sigui el mateix! :-) I el Bu gras un gran encert, es bastant semblant a l'original.

    ResponElimina
    Respostes
    1. En babidi,tenia la mateixa veu que el deu vell,no?canviada, pero crec que era la mateixa.
      No me'n recordo ben bé.
      Que es la mateixa que la del.comentarista del torneig d'en cèl·lula

      Elimina
  3. Hi ha una errada al text, has possat "Preò", quasi al final del tot i hauría de possar "Però".

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hi ha una errada al text, has posat "possat" (i dos cops) i és "posat", amb una S.

      Elimina
    2. No ho puc arreglar, però gràcies. ;)

      Elimina
  4. O sigui, en Marc escriu per donar notícies sobre el doblatge del Kai i salteu amb aquesta bajanades de que si ha posat "possat o posat" ..
    Sou ximples? ??
    Qualsevol insult d'en Vegeta us va bé. ..mare meva quina colla de maneflas. .

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ves a tomar Fanta. Però si ho prefereixes, seguint amb el Vegeta, ves a prendre un got de llet calentona :-)

      Elimina
    2. No te lo tomes así hombre, no se lo he dicho para meterme con él, se lo he dicho para que lo corrija, simplemente.

      Te ha sentado peor a ti que a Marc.

      Elimina
    3. Jaja que va,si no pasa nada.
      Jo també t'estimo 😉.
      Buen rollo xd

      Elimina
  5. segons la meva opinió, Dragon Ball Kai donava l'oportunitat d'arreglar els errores del doblatge de Z i, encara que en general s'ha fet molt bé, hi ha una cosa que mai acceptaré i es el maleït nom d'en Piccolo, Cor Petit, era l'oportunitat de posar el seu nom correcte i ho heu desaprofitat... també m'hagués agradat escoltar Cell en comptes de Cel·lula però aquest encara, pero Cor Petit no pls T.T ha de ser Piccolo

    ResponElimina
  6. Si li canvia el nom a en Corpetit el "matariam" la majoria dels fans.
    Per a mi i per a molts més Corpetit es el nom que ja de tenir sempre,hem crescut amb ell i hem de morir amb corpetir

    ResponElimina
  7. Cert el que diuen per aquí amunt. I a tots dos us dono la raó. Si a la saga Bu hi haurà "tants canvis" això hauria d'haver sigut per a tots, Cor petit inclòs (i desde l'inici del Z Kai), però és obvi que no ens hagués agradat el canvi tot i que és l'original.

    Si canvien Gran guerrer del vent per Great Saiyaman doncs OK, perquè és un personatge que surt molt poc.
    El Monstre Bu és un dels dolents principals de la sèrie i de tota la vida la gent del carrer li hem dit Monstre Bu i no Majin Bu, igual que en Cor petit, que també compta com a personatge "principal".
    Aprofito per dir q m'agradaria saber quins criteris s'han seguit per canviar Majin Bu i no Cor petit, ja que ha sortit el tema.

    ResponElimina
  8. Si tenim present que s'ha començat a fer el Kai amb el nom de Cor Petit, jo al menys, trobo correcte que se li mantingui el nom en la saga Bu, ja que estem parlant de la mateixa sèrie. En canvi, el "monstre Bu" comença a aparèixer en aquesta saga, per la qual encara se li pot modificar el nom. Imagino que aquesta ha sigut la raó per la qual no s'ha optat per canviar el nom d'en Cor Petit. Salutacions!!

    ResponElimina
  9. Hola Marc. Se sap si l'Enric Serra tornarà a posar veu a en Dabra? Últimament no està molt actiu, i seria una llàstima no tornar-lo a escoltar, ho feia de conya.

    Gràcies i salutacions.

    ResponElimina
  10. No us oblideu de corregir lo de "el tercer nivell de força dels super guerrers" en compte de "super super guerrer" que diuen el vegeta y el goku quan es tornen a veure als capituls finals!

    ResponElimina
  11. Las mejores frases de dragon ball de toda la historia en este artículo! http://www.aquifrases.com/articulo/frases-de-dragon-ball

    ResponElimina